2777
2789
عنوان

دلم گرفته

82 بازدید | 6 پست

رفیق صمیمیم دو سه هفته پیش میخاست بره مکه قرار بود منم برم اما شرایطم جور نشد خلاصه منم رفتم برا توراهش یه ذره خوراکی خریدم ک بدم بهش هرچی بهش زنگ زدم پیام دادم ک ببینم کجاس ببرم بدم بهش جواب نداد 

آخر سر یه پیام خشک و خالی خدافظی فرستاد 

با این حال اصن باهاش سرد حرف نزدم انگار ن انگار ک چیزی شده بعد اونجا ک رسید پیام داد ک برم تو سایت نمره هاشو چک کنم ازونجا نمی‌تونست بره ببینه 

رمزشو اشتباه داد سایت قفل کرد حالا باید میرفتم آموزش بگم باز کنن براش ب خودش ک گفتم گف بیخود کردی بری نمیشه بهت چیزی گفت اصن نمیخاد برا من کاری کنی ازین حرفا خیلی دلم شکست باز 

ولی گفتم مسافرت رو زهرش نکنم چیزی نگفتم

یکی دو روز بعد حالشو پرسیدم سین کرد جواب نداد بعدم از همه جا بلاکم کرد 

دلم براش تنگ شده کلافه ام از یه طرفم غرورم له شد با این کاراش چیکار کنم دیدمش؟

اصن نمی‌دونم چی درسته دیگ💔

این رفته زیارت مثلا؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا رسمه میرن مکه از همه حلالیت می طلبن این برعکسه

بیخال ب این حاجی جان اهمیت نده ولش کن اگه معذرت خاهی و واقعاااااا پشیمون بود آشتی کن

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

انقد مغروره عمرا عذر بخاد

پس بیخیال از سر راه اومدی مگه واسه این ادم خودت و کوچیک کنی