2777
2789

الان یکی دو کیلو لاغر شدم به نسبت دو سه ماه پیشم! 

و الان یک سالی میشه که شایدم حتی بیشتر سر یه وزن موندم نهایت یکی دو کیلو برم بالا که باز دوباره به همون اندازه وزنم میاد پایین! 

قدم ۱۵۰ و امروز دیدم وزنم ۴۲ کیلو😐💔

خیلیا میگن به نسبت قدت خوبی ولی از طرفیم خیلی لاغرم همه شلوارام گشاد شده برام خیلی عجیبه آخه نمی‌دونم چرا باید انقدر لاغر بشم؟

اصلاً هم چاق نمیشم برخلاف خیلیا که آب می‌خورن چاق میشن 

غذامم زیاد نیستش کم غذا می‌خورم یعنی به اندازه‌ای که واقعاً سیر می‌شم و بیشتر از این نمی تونم 

اما نمی‌دونم چرا انقدر لاغرم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل جسمانی نداری بزار همینجور باشی ناراحتی نداره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

خوشبحالت خوشبحالت خوشبحالت خوشبحالت

آخه چه فایده وقتی پیش از حد لاغرم 😂💔 نمی‌دونم استعداد چاقی ندارم یا مشکل از کم غذا خوردنم یا مشکل از چیز دیگه واقعاً نمی‌دونم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

من ک با قد 161 و کلیییی غذا خوردن وزنم 45عه و دور کمرم 60 و هیچچ شلواری خوب به کمرم پای نمیسته چی بگ ...

وای شما دیگه واقعاً خیلی لاغری یه فکری به حال خودت بکن اینجوری خیلی بدهههه که

اگر مشکل تیروئید نداری

اول اینکه خودت میگی کم میخوری و سوخت ساز بدنت هم احتمالا بالا باشه

دوم اینکه بعضی آدما مثل من وقتی استرس دارن اشتهاشون رو از دست میدن باز بعضیا پرخوری عصبی دارن 

تاثیر میذاره اینا 

کلا هم چاق شدن هم لاغر کردن سخته.

خدایا شکرت ...  
اینجوری خوبه دختر من ۶۰ کیلو شدم از ۵۵دوباره دوس دارم برم‌رو ۵۰

خوبه ولی خب فکر کن تا دو قدم راه میرم وزنم یهو یک کیلو میاد پایین 😐💔 امروز سر جمع شاید ۱۰ کیلومتر راه رفته باشم یعنی واقعاً به نسبت زیاد نبود و جالب اینجاست که زیادم تحرک ندارم ولی نمی‌دونم چرا انقدر لاغر میشم به جای اینکه چاق بشم 

به خصوص که شلوارام همه گشاد شده اصلاً اذیتم می‌کنه