2777
2789
عنوان

دقت کردین اهنگای قدیمی وایرال شدن

75 بازدید | 12 پست

ادیتای اینستا فیلمای عروسی کلیپای تولد  تبلیغ همه چی شده اهنگای قدیمی که واقعام بی نظرین

معین هایده حمیرا لیلافروهر و. ـــ

همه برگشتن به زمان قدیم

چی مثلا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم که ترند شده و توجه به سبک قدیمی شده از اهنگ های پر از حرف های رکیک بهتره

واقعا موندم تو اون زمان که تکنولوزیم پیشرفته نبود چه اهنگای بی نظیری ساخته شده  متن شعربامعنی

موزیک ارامش بخش

بله من عاااااشق اهنگای قدیمی هستم 

در حال حاصر رو اهنگ سر به هوا هایده قفلی زدم 

الانیا معلوم نیس چی میگن 

اهنگای قدیمی واقعااااا مفهوم داره 

الانیا همش چرت و پرته

بله من عاااااشق اهنگای قدیمی هستم در حال حاصر رو اهنگ سر به هوا هایده قفلی زدم الانیا معلوم نیس چی م ...

و جالب اینه دو سه سالی هست بیشتر مردم حتی نسلای جدیدم دیگه سلیقه اشون به سبکای قدیم نزدیک شده

و جالب اینه دو سه سالی هست بیشتر مردم حتی نسلای جدیدم دیگه سلیقه اشون به سبکای قدیم نزدیک شده

بله همینطوره 

من خودم ۲۱سالمه 

عااااااشق اهنگای قدیمی هستم 

ستار ، داریوش، هایده ، مهستی ، حمیرا ، ناهید ، ابی