2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم صبا که میره سر کار از اونجا زنگ میزنه به مامانش بعد بعد از ظهرا گاهی یواشکی میره خونشون با این ...

زنگ بزنه چه ايرادي داره؟تا وقتي كه كسي تو زندگيت دخالت نكرده مشگلي نيست

بشین باهاش حرف بزن .. بگو بزرگ شدی مرد دست ازین کارات بردار

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

انگار همه چیزش مادر و خواهرشن

هر جا قرار باشه برم باید به اونا بگه شاید اونام بخوان بیان 

شب یلدا برای اولین بار تنها رفتیم بیرون که انقدر زنگ زده بودن خونه که باورم نمیشد

با گذشت ی سال باید میفهمید ب نظر منم توام یه مدت همش برو خونه مامانت همش زنگ بزن باهم حرف بزنین شامشو بذار جلوش باز شروع کن حرف زذن بعد ک شاکی شد بگو عععع بدت اومد پس چطور انتظار ذاری من تحمل کنم

خواهرش فقط فکر خوش بودن خودشه نمیگه شاید اینا بخوان تنها باشن تو بدترین شرایطم تا داداشش زنگ میزنه آ ...

این دفعه ک ی جا رفتین تنهایی بشین جلوشون تعریف کن بعدم بگو ببخشید ب شما نگفتیما گفتیم ی بارم تنها باشیم ببینیم چجوریه خنگن اکه نفهمن

یه چند وقت خیلی زنگ میزدم جلوش به مامانم خیلی حساس شد دعوامون شد گفت چه خبرته گفتم مثله خودت شدم یه مدت رعایت کرد اما خودشم بخواد رعایت کنه انگار اونا ول نمیکنن