2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 27 پست
مگه چیه که انقد اذیتت میکنه؟!من پسری که۴ پنج سال عاشقش بودم و کشته مرده اش بودم رو هم تونستم ببخشم ت ...

باورت نشه و میخندی شاید ولی 3 ساله درگیر این ماجرام حتی ی فیلم نمیتونم ببینم تمرکز ندارم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باورت نشه و میخندی شاید ولی 3 ساله درگیر این ماجرام حتی ی فیلم نمیتونم ببینم تمرکز ندارم

شوخی میکنی😐😐به خاطر یه حرف نزدن😐😐😐ببخشید ولی خیلی کینه ای هستی...سعی کن شیطان رو از خودت دور کنی

نگاه من الان تاپیک های گذشته ات رو نگاه کردم 

مثل اینکه همش دنبال طلسم باطل کردن و این چیزایی شما...ببین من دوستم یه مشکل ماورایی داشت تونست از حاج آقا حسن زاده تو سایت آیت الله جاودان شماره و چیزاش هست کمک بگیره و همچنین حاج آقا عرفان سهرابی تو نت بزنی اسم و اینا میاد بالا...اگر خیلی مشکل داری سمت دعانویس نرو از این دوتا یا حالا یکیشون بخواه برات ببینه مشکل داری واقعا یانه...

به خدا دعانویس اینا آدما رو بدتر بدبخت میکنن 

قرآن بخون و سیاهی و وسواس رو از خودت دور کن...

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

خیلی رفتم ولی کمکی نمیکنن

مگه اون آدم کیه؟

من بهت گفتم عشق سابقم رو بخشیدم کسی که نابودم کرد واسه چندسال بعد تو نمیتونی این رو ببخشی دختر🥲💔

شوخی میکنی😐😐به خاطر یه حرف نزدن😐😐😐ببخشید ولی خیلی کینه ای هستی...سعی کن شیطان رو از خودت دور کن ...

کینه نیست نمیتونم فکرشو از ذهنم بیرون کنم ب هرکاری وادارم میکنه 😭

شمارشو نو میشه پیدا کرد؟ 

کینه نیست نمیتونم فکرشو از ذهنم بیرون کنم ب هرکاری وادارم میکنه 😭شمارشو نو میشه پیدا کرد؟

آره حسن زاده تو بخش نظرات آیت الله جاودان میتونی شماره و اینا رو پیدا کنی و سهرابی هم تو نت هست بزنی،چنلش رو تو یوتیوب هم دیدم

خدا کمکت کنه واقعا 

تا میتونی قرآن بخون که هیچی از خدا و قرآن بهتر نیست