2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنین

116 بازدید | 27 پست

من دعوا کردم ولی نتونستم جوابشو بدم و نه رد شدم و نه جواب دادم الان گیر کردم تو ذهنم نمیدونم چیکار کنم از فکرش بتونم بگذرم هی میخوام برگردم جوابشو بدم. لطفا کمک کنید فکرش نمیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت سر چی بود؟ولی به نظرم بگذر چون اولا بخشش از بزرگانه و دوما اون حیوونان که به سر و کول هم میپرن ...

نمیدونم چم شده بخدا من خیلی اروم بودم الان هار شدم و دعوایی و همش دنبال اینم یکی چیزی بگه و صالا تحمل کوتاه اومدنو ندارم 

نمیدونم چم شده بخدا من خیلی اروم بودم الان هار شدم و دعوایی و همش دنبال اینم یکی چیزی بگه و صالا تحم ...

اشکال نداره احتمالا یه مشکلی داری که رو افکارت و صبرت تاثیر گذاشته 

به خودت بگو به خاطر خدا ازش می‌گذرم و رو کاغذ بنویس اینطوری سبک میشی

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

اشکال نداره احتمالا یه مشکلی داری که رو افکارت و صبرت تاثیر گذاشته به خودت بگو به خاطر خدا ازش می‌گذ ...

رو کاغذ نوشتم اره ولی سبک نمیشم انگار نیمتونم قبول کنم بگذرم .یعنی په مشکلی ؟ یعنی چیزی پ اعصابمو ریخته بهم؟

جن نباشه طلسم‌و  اینا

رو کاغذ نوشتم اره ولی سبک نمیشم انگار نیمتونم قبول کنم بگذرم .یعنی په مشکلی ؟ یعنی چیزی پ اعصابمو ری ...

نهههههه بابااااا😭🤣🤣🤣منظورم استرسی اظطراب چیزی بود یا حتی هورمون هات مثلا به خاطر پریودی چیزی

اشکال نداره...برو با مامانت حرف بزن که سبک بشی و صلوات بگو که خدا کمکت کنه

پری خب بودم ولی الان ک تموم شده چرا بازم گیرم دکترم رقتم کاری نتونست

مگه چیه که انقد اذیتت میکنه؟!

من پسری که۴ پنج سال عاشقش بودم و کشته مرده اش بودم رو هم تونستم ببخشم تو این رو نمی تونی؟!

مگه چیه که انقد اذیتت میکنه؟!من پسری که۴ پنج سال عاشقش بودم و کشته مرده اش بودم رو هم تونستم ببخشم ت ...

آره نمیدونم 

میدونی احساس حقارت میکنم از اینکه نتونستم جواب بدم و الان گیر کردم حالم یخیلی بده

آره نمیدونم میدونی احساس حقارت میکنم از اینکه نتونستم جواب بدم و الان گیر کردم حالم یخیلی بده

بگم چی والا 

یکم دلت رو بزرگ کن دختر،دنیا جای کوچیکیه