2777
2789
عنوان

کدومو برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
یعنی به غیر اون ۸۰۰؟ خوب ارایش صورت خودش خیلی خوبه؛من زنداداشم اصلا بلد نبود مداد تو چشمش بکشه؛ولی ...

اره ارایش۸۰۰، اصلاح و ابرو۴۰۰،فقط هیییچی بلد نیستم یعنی میتونم یاد بگیرم،گفت تو ده جلسه اموزش میدم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خبره انصافا به نظرم يه فيلتر شكن نصب كن از ويديوهاي يوتيوب استفاده كن آرايش كه كاري نداره!كتاب مت ...

گفت هرموقع خواستی واسه کسی ابرو برداریدمیتونی بیای اینجا رفع اشکال میکنم برات تضمینی یادت میدم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

اره ارایش۸۰۰، اصلاح و ابرو۴۰۰،فقط هیییچی بلد نیستم یعنی میتونم یاد بگیرم،گفت تو ده جلسه اموزش میدم

خووب برو خو ارایشو ؛اگه دیدی اموزشاش خوبه؛طرف اخلاق داره یادت بده درست؛رو حرفش هست برو یاد بگیر؛ولی با کلیپم به قول اون خانم میتونی ابرو رو یاد بگیری

گفت هرموقع خواستی واسه کسی ابرو برداریدمیتونی بیای اینجا رفع اشکال میکنم برات تضمینی یادت میدم

بشين خودت تو خونه از رو ويديو هاي يوتيوب يا اينستا ياد بگير من بودم اين همه پول نميدادم اين پولو بده برا خودت لوازم آرايشي يه ست كامل بگير كانسيلر اينا هم داشته باشه

ولي آرايش مو و شينيون و رنگ و مش و هاي لايت و كوتاهي اينا بود باز يه چيزي ولي ديگه بند ابرو ٤٠٠؟!!

راستي مدركم ميده؟اگه خواستي بري برو جايي كه مدركم بده خود آرايي هم نرو آرايشگري برو چون توش خود آرايي هم داره هم يه مدركي بگير كه من فلان دوره رو رفتم

راستي مدركم ميده؟اگه خواستي بري برو جايي كه مدركم بده خود آرايي هم نرو آرايشگري برو چون توش خود آراي ...

اره مدرکم میده،ممنون که جوابم رو دادی

بازم مثله همیشه امضات حرف نداره👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

مرسی عزیزم، نی نی یار به اونیکی گیر داد گفت پاک کن وگرنه قطع میشی، اینو نمیدونم چیزی بگه یا نه😩

مرسی عزیزم، نی نی یار به اونیکی گیر داد گفت پاک کن وگرنه قطع میشی، اینو نمیدونم چیزی بگه یا نه😩

اون یکی عال بود به همسرم نشون دادم خیلی خوشش اومد💕💕💕💕💕

راستی رویا جون یه سوال ازت داشتم

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
اون یکی عال بود به همسرم نشون دادم خیلی خوشش اومد💕💕💕💕💕 راستی رویا جون یه سوال ازت داشتم

ممنون،حتمااا بپرس

ممنون،حتمااا بپرس

من اسلامشهر زیاد میام قدیما همیشه طلاهامو از اونجا میخریدم ولی چند ساله به خاطر خونه نتونستم طلا بخرم حالا دری به تخته خورده میخوام بیام طلا بخرم قذیما از هر جایی میشد میخریدم به خصوص نزدیکای سر باغ فیض ..... دیدم شمام اونجایی گفتم بپرسم طلا فروش منصف میشناسی؟؟؟

اخه یه چیزی هم جالب بود برام تو عکس هدیه ات که فاکتور طلات رو گزاشته بودی نوشته بود اگه مشتری منصرف شذ با کسر اجرت پس میگره من از تعجب شاخام دراومد من همه طلاهای عروسی و بعد عروسیم و از باغ فیض خریدم ولی اصلا چنین چیزی ندیدم😊

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
من اسلامشهر زیاد میام قدیما همیشه طلاهامو از اونجا میخریدم ولی چند ساله به خاطر خونه نتونستم طلا بخر ...

باورت میشه من پسرخاله های مادرم سه تاشون طلافروشی دارن دایی خودمم داره ازشون طلاهم خریدم باز بهم گرون دادن  همیشه هم طلاهامو از هر کدوم خوشم بیاد میخرم دیگه به اشنا و غریبه کار ندارم از داییم چندسال پیش النگو خریدم بعد سه سال باز با ضرر فروختم،

همه طلافروشیا اینجورین دیگه نوشته با کثر اجرت یعنی انگار که داری میری بفروشیش به قیمت خرید ازت میخره که به ضرر منه

وااااااا بعد سه سال هم با ضرر فروختی😨😨😨😨 بازم دم خودم گرم یه زنجی. از باغ فیض خریدم بعد چهار سا ...

بخدا باضرر فروختم هنوزم حرصشو میخورم