میخوام یه کلاسی برم حالا بین ارایشگری و خیاطی موندم،البته چندسال پیش خیاطی رو یه دوره رفتم ولی با بچه نتونستم ادامه بدم حالا میخام وقتمو پر کنم بنڟر شما کدوم رو برم
مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
نه اصلااا قصدم کار کردن نیست جون وقت کارو ندارم فقط میخلم یاد بگیرم جایی مهمونی دعوت میشم یه مداد بل ...
پس به نظرم برو خودارایی؛یا مثلا برو میکاپ و شینیون و کار با موادو یاد بگیر؛بتونی موهاتو هر رنگی دوس داری بزنی؛عروسی خواستی بری بتونی موهاتو درست کنی؛خودتو قشنگ ارایش کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تمایل خودمم بیشتر به ارایشگریه یه سوال؟ فقط واسه خودارایی۸۰۰میخواد ،کمه؟زیاده؟
به نظرم اگه خوب اموزش میده خوبه؛چون ارایشگری یه شینیونش ۲ تومن درمیاد؛ولی خود ارای یه پولی دادی و یه چیزیم یاد گرفتی؛فقط برو ببین چیا تو اون خودارایی یادت میدن
چه خبره انصافا به نظرم يه فيلتر شكن نصب كن از ويديوهاي يوتيوب استفاده كن آرايش كه كاري نداره!كتاب متابم داره يه اصلاح٤٠٠!بند كه خيلي راحت ميتوني ياد بگيري ابرو هم والا الان كسي برنميدارهرپر ميكنن همه !!!!