2777
2789
عنوان

کدومو برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
خياطى برو از قبل هم تجربه دارى يه چرخ برقى هم بگير دست به کار شو

کاچیران دارم،حدودا میتونم بدوزم فقط در حال حاضر نمیشه با بچه دوساله چیزی دوخت،ولی دوست دارم پیشترفته یاد بگیرم فقط واسه خودم بدوزم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

نه اصلااا قصدم کار کردن نیست جون وقت کارو ندارم فقط میخلم یاد بگیرم جایی مهمونی دعوت میشم یه مداد بل ...

پس به نظرم برو خودارایی؛یا مثلا برو میکاپ و شینیون و کار با موادو یاد بگیر؛بتونی موهاتو هر رنگی دوس داری بزنی؛عروسی خواستی بری بتونی موهاتو درست کنی؛خودتو قشنگ ارایش کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرکدوم از اینا گرایشش فرق داره؛همشو یه جا که یاد نمیدن

بله درسته هرکدومو علاقه داره بره

بخدا مادرشوهر من سواد نداره و هیچ کلاسی نرفته همممه اینا رو بلده در حد شیک هم میدوزه نه الکی خداییش وارده 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
پس به نظرم برو خودارایی؛یا مثلا برو میکاپ و شینیون و کار با موادو یاد بگیر؛بتونی موهاتو هر رنگی دوس ...

اره تمایل خودمم بیشتر به ارایشگریه

یه سوال؟

فقط واسه خودارایی۸۰۰میخواد ،کمه؟زیاده؟

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بله درسته هرکدومو علاقه داره بره بخدا مادرشوهر من سواد نداره و هیچ کلاسی نرفته همممه اینا رو بلده د ...

تو خیاطی واردم یعنی زود یاد میگیرم فقط بابچه کوچیکه فعلا نمیشه چیزی دوخت همش میاد سمت چرخ

کاچیران دارم،حدودا میتونم بدوزم فقط در حال حاضر نمیشه با بچه دوساله چیزی دوخت،ولی دوست دارم پیشترفته ...

اره خوبه زن داداشم يه دوره رفت خياطى چون پشتکارش خوب بود سريع ياد گرفت شما هم موفق باشيد انشاالله

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اره تمایل خودمم بیشتر به ارایشگریه یه سوال؟ فقط واسه خودارایی۸۰۰میخواد ،کمه؟زیاده؟

به نظرم اگه خوب اموزش میده خوبه؛چون ارایشگری یه شینیونش ۲ تومن درمیاد؛ولی خود ارای یه پولی دادی و یه چیزیم یاد گرفتی؛فقط برو ببین چیا تو اون خودارایی یادت میدن

اره خوبه زن داداشم يه دوره رفت خياطى چون پشتکارش خوب بود سريع ياد گرفت شما هم موفق باشيد انشاالله

انشالله ،ممنون عزیزم

به نظرم اگه خوب اموزش میده خوبه؛چون ارایشگری یه شینیونش ۲ تومن درمیاد؛ولی خود ارای یه پولی دادی و یه ...

فقط ارایش صورت،۴۰۰هم گفت اصلاح و ابرو

چه خبره انصافا به نظرم يه فيلتر شكن نصب كن از ويديوهاي يوتيوب استفاده كن آرايش كه كاري نداره!كتاب متابم داره يه اصلاح٤٠٠!بند كه خيلي راحت ميتوني ياد بگيري ابرو هم والا الان كسي برنميدارهرپر ميكنن همه !!!!

یعنی به غیر اون ۸۰۰؟

خوب ارایش صورت خودش خیلی خوبه؛من زنداداشم اصلا بلد نبود مداد تو چشمش بکشه؛ولی از وقتی رفت هرعروسی خودشو ارایش میکنه؛حتی بقیه رو؛خیلی قشنگ خط چشم میکشه؛خیلی خوبه؛واسه شوهرتم چشم پرکن میشی😋