2777
2789
عنوان

کدومو برم؟؟؟؟

485 بازدید | 44 پست

میخوام یه کلاسی برم حالا بین ارایشگری و خیاطی موندم،البته چندسال پیش خیاطی رو یه دوره رفتم ولی با بچه نتونستم ادامه بدم حالا میخام وقتمو پر کنم بنڟر شما کدوم رو برم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای آخرش درآمد داشته باشی خیاطی بهتره چون کامل یاد بگیری میتونی از تولیدی جایی لباس بگیری و تو خونه بدوزی و تحویل بدی اما آرایشگری حتما باید یا برای کسی کار کنی یا کلی هزینه کنی و مغازه بزنی 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
جفتش خوبه اگه روحیه ت جوریه که تنها راحتتری خیاطی خوبه ولی اگه دوست داری توی جمع و شلوغی باشی آرای ...

برام فرق نمیکنه یه مدته تو خونه موندم کلافه شدم فقط میخام بزنم بیرون هم اینکه یه چیزی یاد بگیرم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

اگه میخوای آخرش درآمد داشته باشی خیاطی بهتره چون کامل یاد بگیری میتونی از تولیدی جایی لباس بگیری و ت ...

با دو تا بچه دو ساله نتونستم در چرخ خیاطیمو وا کنم😩

با خیاطی میتونی برای خودت و بچه ت لباسای خوشگل بدوزی 

بدای آشپزخونه ات ست دمکنی و دستگیره و پیش بند خوشگل بدوزی و.....

یا مانتو و... برای خودت 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
اگه میخوای درامد داشته باشی و علاقه داری برو ارایشگری؛ولی اگه میخوای بری و بیخیالش بشی و فقط سرگرمی ...

نه اصلااا قصدم کار کردن نیست جون وقت کارو ندارم فقط میخلم یاد بگیرم جایی مهمونی دعوت میشم یه مداد بلد نیستم بکشم😯