2777
2789
عنوان

درمان شپش

90 بازدید | 12 پست

دیروز به سر دخترم یه فوم گیاهی زدم اسمش پرو لایفه. بعد با شونه ریز کشیدم فقط یه دونه شپش و نهایتا چها یا پنج تا رشک کنده شد. بعد شامپو زدم بازم شونه کشیدم شونه مخصوص .

حالا امروز حدود ده پونزده تا رشک با دست از سرش کشیدم تخمهای خیلی ریز در حد چهار پنج تای دیگه هس 

بنظرتون اونا زنده هستن؟ باتوجه به اینکه دیشب حسابی ضد شپش زدم به سرش

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

من ۲ ماه پیش گرفته بودم هیچی اثر ن‌رد نه شامپو نه سرکه نه تاید نه قطره نه سس خدا خیرش بده یکی گفت تو این پودر مورچه کش ها یکم آب بریز بزن به سرت ۳ روز پشت سر هم زدم کلا رفت بعدش کل موهارو با نرم کننده بشور البته

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خاک پدرم قسم ک تبلیغ نیست 

برو باسلام بنویس قطره شپش میاره بالا..باید از آمنه درخشان قطره شپش بگیر ی روزه تخم‌های شپش پوک میشن و میریزن قیمت من تقریبا یکسال پیش گرفتم شد ۷۰..اندازه قطره مثل قطره بینی هست..برو نظرات رو بخون سفارش بده دیگ نیازی ب پاکسازی محیطم ندارن..دختر منم شپش گرفت اصلا شامپو میزدم دوباره شپش می‌دیدم  کلا شپش‌ها پودر میشن رشک ها هم خشک

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزم به خاک پدرم قسم ک تبلیغ نیست برو باسلام بنویس قطره شپش میاره بالا..باید از آمنه درخشان قطره شپ ...

اینی که میگی اسمش معجزه نیست؟ من دوتا زدم هیچ تاثیری نداشت

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اینی که میگی اسمش معجزه نیست؟ من دوتا زدم هیچ تاثیری نداشت

نه کیمیا هست اتفاقا تاثیر داره من دخترم خیلی از موهاش درگیر شده بود 

ببین خواستی بگیری قطره شپش کیمیا از خانم آمنه درخشان 

هزار نفر نظرات داره ...

اینترنتی گرفتی ؟

اگر نگرفتی از باسلام اینترنتی بگیر اصل هستن ی دونش بزنی کلا رشکها میمیرن

من باردارم و درگیر، تموم نمیشه لعنتی

از باسلام بنویس قطره شپش کیمیا اصلی میاره برات بالا شما از آمنه درخشان بگیر ...اصلی هستن و نظرات روی هزار نفره

من ۲ ماه پیش گرفته بودم هیچی اثر ن‌رد نه شامپو نه سرکه نه تاید نه قطره نه سس خدا خیرش بده یکی گفت تو ...

قطره شپش کیمیا از باسلام بگیر عالییییه قیمتی هم نداره ی روزه می‌ره من از آمنه درخشان گرفتم غرفه داره..ببین ب خاک پدرم قسم تبلیغ نیست فقط خواستم کمک کنم.من شوهرم ی شامپو و سرم شپش گرفت یک میلیون با شونه زدم رفتند اما روز بعد دوباره موهاش درگیر شد چون شپش می‌ره تو محیط و دوباره برمگیرده روی سر و تخم ریزی

نه کیمیا هست اتفاقا تاثیر داره من دخترم خیلی از موهاش درگیر شده بود ببین خواستی بگیری قطره شپش کیمیا ...

من از عطاری گرفتم اون معجزه بود اسمش خیلیم تعریفشو شنیده بودم ولی اثر نکرد،باردارم این کیمیا رو میتونم استفاده کنم؟ 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

عزیزم به خاک پدرم قسم ک تبلیغ نیست برو باسلام بنویس قطره شپش میاره بالا..باید از آمنه درخشان قطره شپ ...

مرسی گلم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم