گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
بستگی به سایزش داره اما مثلا به بنده خدایی اندازه یه سکه پیشونیش نکروز شده بود البته تا یه مراحلی کلینیک دیگه رفته الان کلینیک ما میاد جلسه ای ۵۰۰تا ۱میگیریم
گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
نه موهام خوبه این قسمت صورتم خیلی تو مخمه دوست دارم از بین بره،فقط یه سوال چقدر زمان میبره درمانش و قبل اینکه برم برای پی آر پی صورت چه کارهایی باید انجام بدم؟