سلام،اگه برادرتون خونه پدریتون رو ک چن طبقه بوده و مادرتون زنده هست و سر قمار اصرار کنه ک خونه فروش بره وارثش داده شه،و بعدکهمه خانوادهبرن مستاجری چون تعدادوراث زیادبوده و برای بقیه خونه نشده،و مشروب بخوره و اعتیاد و زن وبچشم ببره خونه پدرخانمش واوناهم باش قطع ارتباط کنن وزنش بخاد طلاق بگیره واز بزرگای فامیل بوده باشین ک ابروتونبهاطر این برادربره،وبدهی بالابیاره و همسرتون اونو اززندان ازاد کنه وبدهیشو همسرتوم بده وجای خواب نداشته باشه وچن شب بیاد خونه شما ک بامادرشوهرتویه حیاطین.بره تو حیاط سیگاربکشه و هی تا سه شب بره تو کوچه و بیاد و بعد برید سوپری محل وب همسرتون بگن برادر زنتون اومد و خودشو معرفی کرد و ازم ۵ تا سیگار قرضی برده ک پولشو بعد بیاره،و شما اینو بشنوید کخودتون یبارم قرض نکردید،و باتوجه ب زندگی برادرتونک ب خودش زحمت نمیده ک بره کارکنه شماهم ازخونتون بیرونش میکنید،براش کارم پیدا کردین دوماهی رفته وخسته شده وبرگشته و دیگه جای خواب نداره و تو کوچه میخابه؟من برادرمو بیرون کردم ک زندگی خودم دچار مشکل نشه وبره سختی ببینه و دنبال زن و بچش بره،ولی الان عذاب وجذان دارم
بازیه عذاب وجدان دارم ک تواین سرما ب گوشش زدم دیگه خونم نیاد،باز میترسم بقیه بفهمن ک من راش دادم و جای گرم ونرمی هس نمیره پی مشکلاتش،الان یه ساله زن و بچش خونه خانواده زنش هستن و زنش میخاد طلاق بگیره،
مشکل مشابه تورو من دارم.اما برادر من دنبال زیرخاکی و گنجه. تمام زندگیشو تو این راه باخته. الان روی خاک نشسته. خونه ماشین سرمایه همه چی. الان میاد دم خونه های ما گدایی آبرومندانه میکنه. تا یه جایی حرص خوردم گریه کردم. کمک کردم دیدم فایده نداره. بی خیالش شدم دیگه واسم مهم نیست هر غلطی میکنه. الان حالم بهتره
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مشکل مشابه تورو من دارم.اما برادر من دنبال زیرخاکی و گنجه. تمام زندگیشو تو این راه باخته. الان روی خ ...
میدونی من خیلی ناراحت شدم ک مادرشوهرم ۳۰ ساله خونش توهمین منطقس و ازقدیمیای اینجاس،بعد سوپری ب همسرم گفته برادرزنت ازم ۵ بستع سیگار قرض کرده،بعد تا سه یا دو شب میره تو کوچه سیگار بکشه
میدونی من خیلی ناراحت شدم ک مادرشوهرم ۳۰ ساله خونش توهمین منطقس و ازقدیمیای اینجاس،بعد سوپری ب همسرم ...
میفهمم. شهرما کوچیکه.ایین همه سال،آبرو جمع کردیم واسه خودمو،الان برادرم سرمونو پایین آورده. کللی طلبکار داره.بماند که به همه ما بدهکاره.به خود من.دیدم هییی دارم براش دل میسوزونم این داره سواستفاده میکنه.الان میگم به درککک. هرکاری میکنه.همه چشم دارن می بینن کی داره چجور زندگی میکنه. میدونی خیالشون راحته که خواهر غصه شونو میخوره
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
میفهمم. شهرما کوچیکه.ایین همه سال،آبرو جمع کردیم واسه خودمو،الان برادرم سرمونو پایین آورده. کللی طلب ...
الام عذاب وجدان نداتشه باشم تو این سرما بیرونش کردم؟؟گفتم بره سراغ همون کاری ک براش پیدا شده کارش کبابی هست،هم ناهارشام داره هم میتونه اونجا بخابه فقط سرده چون وسیله کرمایشی صاحب کار نمیزاره استفاده کنه