2777
2789
عنوان

شب عید طلا گرمی نه میشه یانه

312 بازدید | 29 پست

امروز بالای ۱۰۰ هزار رو هر گرمش رفت تا این لحظه... حساب کردم تا عید ۹ میشه درسته؟؟ دقیق روزی ۵۰ هزار یا ۱۰۰هزار داره روش میره هر روززز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگن تا ۹ میلیون میره ولی شنیدم میگن یدفعه میاد پایین خیلی ضرر میکنن اونایی که خریدمنمیدونم راست ...

شب عید ۹ میشه پس؟؟؟ اخه همه چی بالا رفته مطمینی پایین میاد؟

شب عید ۹ میشه پس؟؟؟ اخه همه چی بالا رفته مطمینی پایین میاد؟

اره احتمالا

والا منم شنیدم چند نفر تحلیل میکردن میگن الان آنلاین و حضوری همش شده تبلیغ طلا بخاطر همین احتمالا دارن مردمو گول میزنن که بخرن بعدشم میاد پایین  قبلا اینقد تبلغ آنلاین نبود برای طلا الان زیاد شده

خونم مشتری داره میخوام مطمین شم بدم طلا بخرم. اما میترسم... اگر گرمی ۹ بشه خیلی دیره واسه تبدیل

ادم طلا رو اندک اندک میخره که تبدیل به ملک کنه 

چرا برعکس عمل می‌کنی 

طلا که گرون بشه خونه شما هم طبیعتا گرون تر میشه

ضرر نکنی

یه کار‌شناس طلا گفته بود 2ماهه مشاوره طلانمیدم بهمن فرومیریزه خیلیازیربرف مدفون میشن بخاطرهمین منم نخریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا؟

اره منم واقعانمیدونم منظورش خریدطلاانلاین بودیاهمه طلاها خودمم قصدخریددارم امانمیدونم چکارکنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖