mhsaan مدیر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 523 عنوان لکه بینی قهوه ای و قرمز | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 18 پست خانما من تو اقدامم روز ۲۱ پریودم لکه بینی قهوه ای داشتم و روز موعد پریودم یه لک اندازه عدس خون اومد و تموم😐و الان دوروزه اون لک اومده و پریودم نشدم! هیچ قرص خاصیم نخوردم ک به لکه بینی بندازه...به نظر شما امکان بارداری هست؟ 1403/11/17 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsaan مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 523 به نظر منم نا امید نشو ان شاءالله که خیره. حتی اگه خیلی کمرنگ باشه هم مثبته ها یه جوری منفی شد که خاکتوسرش🤣🤣🤣
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 الهی خدا از دهنت بشنوه🥺 خبرشو همین جا بده...گلم ♥️🌹 تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
mhsaan مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 523 خبرشو همین جا بده...گلم ♥️🌹 صد در صد ....دوساله اینجا دارم همرو خفه میکنم 🤣
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 صد در صد ....دوساله اینجا دارم همرو خفه میکنم 🤣 😅♥️ تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️