2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای و قرمز

447 بازدید | 18 پست

خانما من تو اقدامم روز ۲۱ پریودم لکه بینی قهوه ای داشتم و روز موعد پریودم یه لک اندازه عدس خون اومد و تموم😐و الان دوروزه اون لک اومده و پریودم نشدم! 

هیچ قرص خاصیم نخوردم ک به لکه بینی بندازه...

به نظر شما امکان بارداری هست؟

بله،یه تست بگیر و انجام بده...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینیدر عرض سه روز جواب بیبی چک عوض میشه؟

اره بابا ناامید نباش.

من سر دخترم روز موعد منفی شد ۴ روز بعد تازه یه هاله خیلی کمرنگ افتاد که به زور دیده می‌شد.

توکلت به خدا باشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جان ما ؟دوساله منتظرم دهنم صاف شده بعد اون لکه روز موعد ک اومد اصن درد نداشنم من!

چون میگه روز موعد لکه دیدی و تمام آره احتمالش هست...♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

اره بابا ناامید نباش.من سر دخترم روز موعد منفی شد ۴ روز بعد تازه یه هاله خیلی کمرنگ افتاد که به زور ...

یه جا دیدم نوشته بود لک قهوه ای در روز ۲چ یا ۲۱ پریودی نشونه لامه گزینیه منم دقیقا همون روزا داشتم

یه جا دیدم نوشته بود لک قهوه ای در روز ۲چ یا ۲۱ پریودی نشونه لامه گزینیه منم دقیقا همون روزا داشتم

درسته ان شاءالله که همون واسه لانه گزینی بوده باشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم