2777
2789
عنوان

درس یا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
جدی؟ خب میشه قشنگ از عهمده هردوشون  براومد؟ بعد اینکه من تو شهر همسرم غریبم و خواهر و مامانم ای ...

بستگی به رشته و دانشگاهی که میاری داره

ولی کمکو لازم داری

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا من چند نفرو دیدم با بچه درس خوندن ولی بچه هاشون رنگ به رو ندارن. خب یکی یکیی یا بچه یا درس ول ...

واقعا سخته 

همیشه یه جای زندگی میلنگه

مگه اینکه واقعا اطرافیان ساپورتت کنن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بابا این حرفای خاله زنكي رو گوش نده که دیر میشه وبعدش دیگه بچه دار نمیشی من الان بیست ونه سالمه هنوز ...

واقعا؟ من خودمو باید اصلاح کنم کلا ، درکل حرفای خاله زنکی از هر لحاظی بل روح و روانم بازی میکنه و همش نگران حرف مردمم

واقعا؟ من خودمو باید اصلاح کنم کلا ، درکل حرفای خاله زنکی از هر لحاظی بل روح و روانم بازی میکنه و هم ...

مخصوصا که همش میان ته دل آدمو خالی میکنن شاید بچه دار نشدی. 

زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است

با بچه درس خواندن خیلی سخته مگر اینکه صبر کنی چهار پنج سالش بشه یا رشته ت سخت نباشه یا کمک داشته باشی 

من دخترم یکساله بود شروع کردم پیرم دراومده نکن اینکارو از الان یکیشون انتخاب کن میخوای کارشناسی بخونی یا کاردانی؟

بستگی داره چی میخای بخونی

الان فقط پزشکی بدرد میخوره وگرنه درس خونده باشی یا ن چندان فرقی نداره

کلی لیسانسه و فوق لیسانسه نشونت میدم که ن کار میرن ن درسشون کاربردی داشته واسشون

و اینکه خیلیا کنکور مجدد میدن چون واقعا کارنیست یا شرایط فقط واسه پزشکیا خوبه

اگه هم فقط مدرک میخای ک بچتو بیار بعدم علمی کاربردیی پیامنوری چیزی برو اصلا هم سخت نیستن 

درضمن هرکاری ک بقیه مردم میکنن رو چون همه میرن سراغش انجام نده 

مادر بادرک و فهمم لزوما مدرک بالا نداره کتاب بخون فعال باش ب بچت درست فکر کردن یاد بده یه انسان درست تربیت کن ن مثل خیلی از بچه های الان یه آدم لوس تن پرور ننر

بابامامان خیلیاشونم دکترن

ولی ببخشیدا فقط توله پس انداختن انسان تربیت نکردن

ببین از زندگیت چی میخای و درس خوندن واست لازمه یا ن؟بچه داشتن لازمه یا ن

توانایی تربیتشو داری یا ن

مستقل و با اعتماد به نفس و بادرایت شو و درست تصمیم بگیر درهمه موقعیتها

روی خودت و شخصیتت کار کن خواهری😍اینا تجربیات من بود شایدم اشتباه باشه ولی گفتم بهت بگم

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
خیلیا میگن بچه بیاد نمیتونی دیگه درس بخونی

نه که نتونی خودت اذیت میشی بستگی به رشته هم داره البته ولی اگه بخوای صبر کنی هم میری بالای سی فردا استرس میگیری که نکنه بچه دار نشم!!! 

نه که نتونی خودت اذیت میشی بستگی به رشته هم داره البته ولی اگه بخوای صبر کنی هم میری بالای سی فردا ا ...

من دانشگاه دولتی خوندم. خیلی سخت میگیرن. همش باید حضور داشت 

زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
من سی و سه سالمه. منتظرم درسم تموم شه برای بچه اقدام کنم. تصمیم گرفتم یه جوری اقدام کنم که ماه های آ ...

ان شاءالله در هردوش موفق باشید . همسرمم کاردانی به کارشناسی دولتی قبول شد می خواد از بهمن بره .