2777
2789
ممنون عزیزم.راستش هر دوتارو مادربزرگم بهم داد وقتی خودش بدنیا اومده بود مادربزرگاش بهش کادو داده بود ...

عزیزم. با اجازت عکسشو سیو کنم نشون طلا فروش بدم مثلشو برام بسازن. البته ماله مامان بزرگم سنگش همینطور براق اما رنگ کهربایی بود که فروختتش

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
عزیزم. با اجازت عکسشو سیو کنم نشون طلا فروش بدم مثلشو برام بسازن. البته ماله مامان بزرگم سنگش همینطو ...

این چه حرفیه عزیزم.سنگ کهربا مدلای مختلف داره.مامانم بیضی شو داره.واسه کدوم شهری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه حرفیه عزیزم.سنگ کهربا مدلای مختلف داره.مامانم بیضی شو داره.واسه کدوم شهری؟

شیرازم عزیزم. اما مامان بزرگم فکر کنم از اهوازو اینا خریده بود اون سالها

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
خسته نباشی پس منظور از همه چی بود😂😂

سرویس. النگوهام.گوشواره هام.نشونم....در راه خونه خریدن پر پر شدن.نامرد یه سهم از خونه رو در ازاش به نامم نمیکنه والا.سرمایه ام رفت😁😁😁

بعضی طلا فروشیا داره.شهر ما چندتا مغازست فقط اینجور چیزا میفروشه

کدوم شهر.؟ الآن تو بازار فقط مدل دایره ش رو میبینم نه این طرحا

سرویس. النگوهام.گوشواره هام.نشونم....در راه خونه خریدن پر پر شدن.نامرد یه سهم از خونه رو در ازاش به ...

ای جان انشاالله خونتون پر از خیر و برکت باشه و روزیتون چند برابر بشه از اونا بهترشو میخری

بقیش دم دستم نیس

اخی شمام مگه غم هم داری غم مال اون بدبخت بیچاره هایه که پول غذاشونم ندارن ن شما ک ماشالله طلا از سرو روتون میباره

متعــــهـدم بــه تــو تا ابــدویڪــ روز ♥😘همســری 😘😘