2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا نه بابا بذار لذت ببریم 

بخدا یه انگشتر رینگ ساده ۲۰ تا لایک خورد برا من ۲ تا که سرویس یاقوت کبود بود. 😔😔😔😔😔

نه گلم ببخشید اگه نمیزارم نمیخام دل کسی رو بشکنم که پیش خودش فکر کنه دارم فخر فروشی میکنم ...شرمنده

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
بخدا یه انگشتر رینگ ساده ۲۰ تا لایک خورد برا من ۲ تا که سرویس یاقوت کبود بود. 😔😔😔😔😔 نه گلم ببخ ...

نه بابا اشکال نداره نذار یعنی میگم نمیگیم فخر فروختی عزیزم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
گوشوارم قدیمیه عیارش9.پلاکشو خودم درست کردم ک ست بشه باهاش.اون پلاک دلبرهم قدیمیه 

وای مامانبزرگمم عین این پلاک قلب داشت. همیشه بچگی‌عاشقش بودم. الانم خاستم ازت بپرسم از کجا خریدی که برم عینش بخرم نوشتی قدیمیه. یاد اون وقتا افتادم. مبارکت گلم انشالا به دل خوش استفاده کنی

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
بخدا یه انگشتر رینگ ساده ۲۰ تا لایک خورد برا من ۲ تا که سرویس یاقوت کبود بود. 😔😔😔😔😔 نه گلم ببخ ...

عزیزم فخر چرا اخه...هرکی هرچیزی داره واسه خودش داره.من اصلا بعضیارو درک نمیکنم

وای مامانبزرگمم عین این پلاک قلب داشت. همیشه بچگی‌عاشقش بودم. الانم خاستم ازت بپرسم از کجا خریدی که ...

ممنون عزیزم.راستش هر دوتارو مادربزرگم بهم داد وقتی خودش بدنیا اومده بود مادربزرگاش بهش کادو داده بودن اونم چندسال پیش داد به من.

نه بابا اشکال نداره نذار یعنی میگم نمیگیم فخر فروختی عزیزم

شما گلی عزیزم که همچی نظری داری 😍😘