anoosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 2022 عنوان عكس طلا 12397 بازدید | 222 پست از طلاهاتون عكس بگيريد بفرستيد 1396/10/11 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا26 عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 15522 ندارم یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
zahra_khanoom1 عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 4549 عکس حلقمو بذارم نظرتونو میگین؟ گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
sima99 عضویت: 1393/04/21 تعداد پست: 1304 خودت بفرست. من ندارم. صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 حال ندارم عکس بگیرم😀 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
آتنا_خانووم عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 5446 عکس حلقمو بذارم نظرتونو میگین؟ اره بزار 😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅♀️
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7117 خيلي خوشگله به دل خوش استفاده كني برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
helya9 عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2142 داغ دلم تازه نکن سه تا النگو داشتم خیلی خوشگل بودن ماه پیش فروختم دلم واسشون تنگ شده 😭😭😭😭 باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
Samantha عضویت: 1395/09/24 تعداد پست: 2738 يني بخنديد و شاد باشيد من خودم مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پ.ن اون انگشت سوخته و غرق در پماد الفاست NObody dies a virgin , life fucks us all