2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا پسرای من همش گرمشوون

440 بازدید | 29 پست

یکیش ۹سالشه یکیش ۴سال.الان بزرگ مثل ماهی که ازاب دورمونده رفته دم دربالکن خوابیده هه هم میگه گرممه کوچک هم همینطورعرق میریزه.من خودمم زیرپتوم  سردمه

منم گرمهه پسرمم همیشه گرمشه کوچولو بود سینه میز میرفت زیر مبل رو سرامیک می‌خوابید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکلو دارم بافت هم پوشیدم رفتم پتوی پسرمو درست کردم باز اونور انداخت میگم سرده بلند شد میگه ب خدا گرمه یا من مشکل دارم یا اینا

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

شاید گرمایی ان .....دمای خونه خیلی بالا نیست یا لباس زیاد نپوشیدن؟

گاهی از مشکلات تیروئیدی هم هست...کساییدکه پر کاری تیروئید دارن گرمشون میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم گرمهه پسرمم همیشه گرمشه کوچولو بود سینه میز میرفت زیر مبل رو سرامیک می‌خوابید

نخوردیش🥹

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

دهه ۹۰ اینجورین🤔

پسرکوچکم که ۴۰۰ ببین انقدرخوشم میادبچه هایی که توزمستون برای بیرون خودشون ومیپوشونن حالابچه های من جرات داری یه لایه لباس بیشتربپوشون رسوات میکنن

من خودمم گرماییم نه به شدت بچه ها.وای پسربزرگ منم همین الان هم همین

اشکالی نداره گلم احتمالا طبعشونه دیگه ولی اگه نگرانی دکتر ببر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂