2777
2789
عنوان

توروخدا توروخدا حیوون خونگی نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست

وای عزیزم واقعا سخته من خودم هنوز با مرگ گربم کنار نیمدم دو ماهه فوت کرده هر شب صدا پاشو میشنوم 

با اینکه یه سال بود بزرگش کرده بودم پسرم رو برده بودم عقیم کرده بودم شهریور پیش ی کلینک معروف تو اصفهان چون دکتر خودش رفتع بود تهران اینجا رو معرفی کرده بودن دیگه انگار ویروس گرفتا بود حین عمل چندماه بعدش نشون داد اینجوریه کل بدنش زرد شد از نارسایی کبد و کلیه بعدم با کلی درمان و اینا دوام نیورد پسر قشنکم مجبور شدم خودم تنها خاکش کنم خیلی دردناکه 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کیک و شیرینی بینایی حیوونا رو کم میکنه شاید در قندون باز بوده می اومده نوک میزده😎

ن والا 

بچم جز تخمه و ارزن و سیب و کاهو چیزی نمیخوره:)

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

وای عزیزم واقعا سخته من خودم هنوز با مرگ گربم کنار نیمدم دو ماهه فوت کرده هر شب صدا پاشو میشنوم با ا ...

یاخداااااا باز چه صبری داشتی من دیوونه دارم میشم با اینکه این هنوز زندس🙂🙂🙂

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

وای عزیزم واقعا سخته من خودم هنوز با مرگ گربم کنار نیمدم دو ماهه فوت کرده هر شب صدا پاشو میشنوم با ا ...

روح دارن اینا ما هم یه گربه پرشین داشتیم مال دخترم بود وقتی چند سال پیش مرد دخترم تا یک هفته تمام یک سره شب و روز بلند بلند گریه می کرد براش تازه یه گربه ی دیگه هم مال اون بچه ام تو خونه بود ولی این یه چیز دیگه بود براش یه کلی ازش عکس و فیلم داره الان ۷ سال گذشته هنوز حرفش تو خونه است 💔

دخترم  بابا بزرگش رو دور از حالا خیلی دوست داشت و بعد فوت ش خیلی براش سخت گذشت همیشه می گفت می دونم اینو بابابزرگم فرستاده نمی دونم خوابی دیده بود یا چی .... 

روح دارن اینا ما هم یه گربه پرشین داشتیم مال دخترم بود وقتی چند سال پیش مرد دخترم تا یک هفته تمام یک ...

الهی 💔من خودم اینو از رو درخت تو پارک گیر کرده بود مامان نداشت اوردمش امیدوارم الان جا بچم راحت باشه و بچه شما🤍