2777
2789
عنوان

وای مردم چه قدر پررو هستن 😂

173 بازدید | 17 پست

از یه کانال رفتم کلوچه قیمت کردم 

بعد من با مدیر کانال و خود کانال توسط یه واسطه آشنا شدم.

یعنی پیام دادم به مدیر بابت خرید کلوچه 😂

گفت کی منو به شما معرفی کرده؟ گفتم فلانی...

بعد گفت چند بسته کلوچه میخوایید؟ گفتم ۲ بسته

گفت الان ندارم باید صبر کنید موجود بشه. منم نگفتم هر موقع موجود شد برام نگه دار! یا هر چی. 

دو هفته دم به دقیقه پیام میده🫤😂 زنگ پشت زنگ به اون بنده خدا واسطه 😂 که فلانی از طرف تو اومده ب من گفته کلوچه میخوام چرا نمیخره🫤🫤🫤😂😂😂 

خب اگه من بخوام خودم پیگیر میشم دیگه 

خیلی پررو

باید میگفتی خودم بهتون تطلاع نیدم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تامیک واقعا در مورد کلوچس؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

😂😂

والا از ۲ به بعد با احتیاط باید وارد شد😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ولکن نیست . وقتی جواب نمیدم ینی نمیخوام دیگ

خب به جای اینکارا یه بار جواب بده. رفتار شما هم به اندازه رفتار اون زشته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

واا چرا منحرف میشید بخدا کلوچه ست😂😂🫤

توروخدا ناراحت نشو😂😂😂من مغزمو باید با اسید بشورم

خب وقتی رفتار زشت میکنه چرا باید رفتار درست ببینه

شما میگی پیگیری میکنه من جواب نمیدم. همون اول که پیام داد باید جواب میدادی و میگفتی که هر وقت خواستم خودم اطلاع میدم.

ادم رفتار درست انجام میده بخاطر شخصیت خودش