2777
2789
عنوان

بنظرتون سال جدید چطور سالیه

169 بازدید | 21 پست

🤔🤔🤔۱۴۰۴🤔🤔🤔فکر میکنین به ارزوهاتون میرسین؟سال خوبیه؟

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال مزخرفی میشه من که هنوز نشده مریض شدم 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خیلی دوست دارم زودتر برسه 

چون ام سال خیلی سال بودی بود احساس میکنم سال بعد همه چی قراره بهتر شه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خوبه اره.

انشالله که خوبه😍💅🏻

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

امیدوارم سال دیگه آرزو هامون رنگ غم نگیره🤍

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

امیدوارم سال دیگه آرزو هامون رنگ غم نگیره🤍

🙂🤲🏻💋

فکر میکنم خیلی خوبه.امسال که خیلی خو ب بود

آره تا حدودی امسال نصف مشکلاتم حل شدن انشالا سال آینده بهتر باشه😍

تا حالا بهش فکر نکرده بودم...سوال خوبیه

سالیه که پر از چالشه برای من...چالشای خیلی بزرگ

مسئولیتم در برابر شغل و تحصیل و اینده بیشتر میشه

و ۱۸ ساله میشم...

نتیجه کنکور...گواهینامه...شغل...

وای ترسیدم چقدر سال ترسناکیه🤦🏻‍♀️

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.