2777
2789
عنوان

خیانت

213 بازدید | 19 پست

همسرم اوایل زندگی به من خیانت می کرد بعدش خوب شد ولی هر ازگاهی ترکش کوچیک داشت من هر کاری می کنم که یادم بره نمیشه کلا کینه کردم یه وقتایی ازش بدم میاد دوست ندارم ببینمش ولی به خاطر بچم نمیشه چه کنم دیگه تو زندگیم شاد نیستم شور و علاقه ندارم افسرده شدم کمکم کنید کجا برم چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه نداری جداشی بهتره

بچه دارم ولی متاسفانه هرروز چتاش جلو چشمم بود،میدونی از اینکه از همون روز اول بهم خیانت میکرد قلبم هزارتیکه شد بخاطر همین هرروز برام مرور میشد و نتونستم ادامه بدم

بچه داری؟خودش پشیمونه؟برای جبران خطاش تلاش کرد؟اولین بارش بود؟

خونه رو به اسمم زد ولی رفتاراش هست یه دختر یا زنی که خوشش میاد زل میزنه اینا عذابم میده یا اینکه مثلا دخترخالم که یکم بی حجابه کرم داره وقتی ببینه ولش نمی کنه دوست داره باهاش کپ بزنع

بچه دارم ولی متاسفانه هرروز چتاش جلو چشمم بود،میدونی از اینکه از همون روز اول بهم خیانت میکرد قلبم ه ...

مثل منی من این روزا رو کشیدم جیگرم آتیش، میزد چت و رفتاراش و غیره عذابم میداد ولی به خاطر بچم گذشتم الن خودم ضربه خوردم دوست نداشتم بچم بچه ی طلاق بشه

خونه رو به اسمم زد ولی رفتاراش هست یه دختر یا زنی که خوشش میاد زل میزنه اینا عذابم میده یا اینکه مثل ...

عزیزم حتما به روانشناس مراجعه کن تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری،من این دردو تازه کشیدم میدونم چقدر سخته،ببین روانشناس میتونه بهت کمک کنه که بفهمی شخصیت شوهرت چطوریه؟آیا این خیانت تو ذاتش هست؟قابلیت تغییر داره؟اگه نه که بتونی بهترین تصمیمو بگیری‌.بچه داری مستقلی یا نع گلم

مثل منی من این روزا رو کشیدم جیگرم آتیش، میزد چت و رفتاراش و غیره عذابم میداد ولی به خاطر بچم گذشتم ...

🖤💔چقدر از اون موضوع میگذره؟تونستی فرانوش کنی همه اون خاطرات بد رو؟چندسالته شما

عزیزم حتما به روانشناس مراجعه کن تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری،من این دردو تازه کشیدم میدونم چقدر س ...

من تازگی فشارم بالا میره معلمم حقوق دارم ولی می ترسم از طلاق از اینکه بچم آسیب های دیگه ببینه... روانشناس زیاد رفتم نتیجه نگرفتم