همسرم اوایل زندگی به من خیانت می کرد بعدش خوب شد ولی هر ازگاهی ترکش کوچیک داشت من هر کاری می کنم که یادم بره نمیشه کلا کینه کردم یه وقتایی ازش بدم میاد دوست ندارم ببینمش ولی به خاطر بچم نمیشه چه کنم دیگه تو زندگیم شاد نیستم شور و علاقه ندارم افسرده شدم کمکم کنید کجا برم چه کنم
روانشناس عزیزم،تحقیق کن ببین کدوم خوبه من خودم کلی گشتم تا بتونم خوبشو پیدا کنم،ولی من الان بخاطر خیانت در مراحل جداییم ولی خب تراپی خیلی خوبه حتما مراجعه کن
بچه دارم ولی متاسفانه هرروز چتاش جلو چشمم بود،میدونی از اینکه از همون روز اول بهم خیانت میکرد قلبم هزارتیکه شد بخاطر همین هرروز برام مرور میشد و نتونستم ادامه بدم
خونه رو به اسمم زد ولی رفتاراش هست یه دختر یا زنی که خوشش میاد زل میزنه اینا عذابم میده یا اینکه مثلا دخترخالم که یکم بی حجابه کرم داره وقتی ببینه ولش نمی کنه دوست داره باهاش کپ بزنع
خونه رو به اسمم زد ولی رفتاراش هست یه دختر یا زنی که خوشش میاد زل میزنه اینا عذابم میده یا اینکه مثل ...
عزیزم حتما به روانشناس مراجعه کن تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری،من این دردو تازه کشیدم میدونم چقدر سخته،ببین روانشناس میتونه بهت کمک کنه که بفهمی شخصیت شوهرت چطوریه؟آیا این خیانت تو ذاتش هست؟قابلیت تغییر داره؟اگه نه که بتونی بهترین تصمیمو بگیری.بچه داری مستقلی یا نع گلم