2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پیاده روی ملایم و مصرف اب جوشیده ایی که خنک شده خیلی خوبه مصرف کاهو و سوپ جو خوبه توی غذاهاتم ...

ممنون عزیزم... من گوشت قرمز می خورم حالم بد میشه مخصوصا کباب کوبیده این هم به فشار ربط، داره

ممنون عزیزم... من گوشت قرمز می خورم حالم بد میشه مخصوصا کباب کوبیده این هم به فشار ربط، داره

اره گلم 

کلا توی غذاهات حبه سیر و درسته بنداز 

خیارشور و چیزای شور نخور 

حرص نخور 

کاهو 

جو 

نارنج 

نارنگی 

انار 

سرکنگبین بدون نعنا 

پیاده روی ملایم 

اب جوشیده خن‌ک شده 

خاکشیر 

تخم شربتی 

ماست کم چرب شیرین 

زغال اخته بدون نمک 

آلو 

دمنوش شنبلیله 

خود شنبلیله تازه با غدا 

اینا همشون فشار و پایین میارن و عالی هستن 

ولی اگر قرص فشار میخوری احتیاط کن که یهو فشارت خیلی کم نشه 

فشارم میفته لعنتی هر از گاهی

قرص میخوری ؟ بخاطر دارو هاته احتمالا 

قصه نخور شما همت کن شنبلیله تازه با غذا بخور هرروز خیلی هم خوشگل میکنه خانم هارو ولی زیاد نخوری 

و یک روز درمیون شربت خاکشیر بخور 

قرص میخوری ؟ بخاطر دارو هاته احتمالا قصه نخور شما همت کن شنبلیله تازه با غذا بخور هرروز خیلی هم خوشگ ...

حتما استفاده می کنم... من وقتی عصبانی میشم سرم داغ میشه فشارم بالا میره شما هم همین شکلئ هستین

من کاهل نمازم فک می کنم تمام مشکلاتم به خاطر نماز نخوندنه

حتما بخون 

اگر سختته هرروز یک دور تسبیح استغفار کن به نیت اینکه عاشق نماز بشی و بخونی  ثوابشو به امام حسین و امام زمان علهیم السلام تقدیم کن 🥰 ان شاءالله خدا کمکت میکنه نمازاتو میخونی 

حتما بخون اگر سختته هرروز یک دور تسبیح استغفار کن به نیت اینکه عاشق نماز بشی و بخونی ثوابشو به امام ...

خدا کمکم کنه خیلی دوست دارم که سر تایم باشم همه چی رعایت می کنم حجابم کامله ولی نماز برام سخته