2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بی کلاس و بی فرهنگن

833 بازدید | 34 پست

اعصابم خورد شد

من تو یه شرکت تبلیغاتی کار می کنم

دیروز به یه لیست زنگ زدیم با همکارم ؛ برای دعوت به یه نمایشگاه ؛ یکیشون زنش برداشت جنایی بازی دراورد هرچی گفتم الو الو جواب نداد

هم دیشب ساعت ۱۲ زنگ زد پریدم از خواب تا میخواستم بردارم قطع شد

امشب هم ساعت ۱۱ زنگ زد زنیکه بی فرهنگ فحش کشی کرد تو کی هستی فلان فلان شده ؛منم همینطوری موندم میگم این کیه دیگه

بعد یادم اومد شوهرش رو برای نمایشگاه باید دعوت می کردیم

منم ۴ تا فحش بستم بهش گفتم زنیکه پیزوری الدنگ

اشتباه کردم برای اینکه لیست زود تموم شه با شماره خودم هم تو خونه تماس گرفتم . شمارم دست این عوضی ها افتاد

بیچاره مردِ

😁🥴🥸😎🤣🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش میکردی بدون اعصاب خوردی

یه عده از خانوما فک میکنن حتی گربه های تو خیابونم به شوهراشون چشم دارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منم برای یه کاری محبور شدم زنگ بزنم مدیرتولید زنش جواب داد نمیدونی چه فحش هایی میداد 

ممکنه ب شوهرشون اعتماد نداشته باشن خیانت دیده باشن

اما بازم دلیل نمیشه این همه فحاشی کنن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

زشت شد فحش دادم ولی چون اون بی کلاس و بی فرهنگ من که تو محیط کارم با شوهرش چشم تو چشم ممکنه بشیم بد ...

گردن نگیر 

دیوار حاشام بلنده 

حرفی زد 

با تعجب بگووو 

وااای خدا به دادتون برسه اون خانم شماااا بووود 

داشت پشت تلفن قورتم میداد ،😂😬🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1