2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بی کلاس و بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 34 پست

چ وحشی بوده زنه ولی احتمالا به شوهرش اعتماد نداشته

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه ار طرف شرکت زنگ نمیزنید؟ با شماره شخصی اخه؟

من با شماره شرکت زنگ زدم 

میگفت از کجا معلوم سرکار باهم لاس نزنید 

هرطوری بخوای عمل کنی مقصر میشی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چرا هر کی میاد تاپیک داستان و اتفاقات شرکت میزنه یاد سریالهای ترکی میفتم

😂

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من با شماره شرکت زنگ زدم میگفت از کجا معلوم سرکار باهم لاس نزنید هرطوری بخوای عمل کنی مقصر میشی

ببین شوهرش چی کار کرده بوده که تا این حددددد شکاک بوده🗿😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چرا هر کی میاد تاپیک داستان و اتفاقات شرکت میزنه یاد سریالهای ترکی میفتم

دقیقا😂

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨

شما پشت زندگی اون آدما نمیدونی چی بوده چی نشده نمیگم کارش درسته اما حتما مسائلی رو پشت سر گذشته

پشت زندگی همه ما چالش هایی هست ولی توهین و ناسزا تیر آخره که اصلا هم خوب جواب نمیده

چه برسه ندونسته

خب شما که کلاس داری با شماره خودت به مردم زنگ نزن با همون شماره شرکت زنگ بزن که بقیه هک دچار سوتفاهم ...

به هرحال کار این بی فرهنگ رو توجیه نمیکنه

چون تو طول روز خیلی ها با شماره شخصی با هم تماس میگیرن

منظورم شما نیست،میخوام بگم ی سری مسائل خیلی شکل و روی دیگه ای پیدا کرده ،ویزیتور زنگ‌ میزنه به همسرم انگار رفته زیر پتو داره .....حرف میزنه از اون طرف عکس میذاره پروفایلش با تاپ شورتک پیام میده عزیزه دل چیزی خواستین سفارش بدی در خدمتم قلب هم میفرستن،ی سری آدم چیپ و بی لول ولی خب هستن کسایی که چقدر متین و با شخصیت کار میکنن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد