حاملم دلم میخواد شوهرم بهم عشق بورزد ولی نه باهام حرف میزنه نه طرفم میاد حتی میخوام ببوسمش سرشو برمیگردونه خیلی عصبی شدم دیوانه دارم میشم انقد فکر کردم که خدایا آخه من چیکار کردم که این اینجوریه هی میگم ولش کن بزار تو حال خودش باشه ولی آخه یک نازی نوازشی من دارم براش بچه میارم اونم دو تا بچه سر کار میرم چه گناهی کردم خیلی ناراحتم خیلی 😭😭😭
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
عزیزم احیانا رفتارای وابسته طور از خودتون نشون نمیدین؟
مشاور خانواده👨👩👦👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام: moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦: ۱۹۷تومن حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦۱۷۹تومن حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰ تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اگه من برم طرفش شاید بیاد برای رابطه وگر نه خودش نمیاد
سرو گوشش نمیجنبه؟
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
ببخشید واقعا نمیخوام شک به دلت بندازم ولی خب حواستو جمع کن گلم
از قبل همین جوری بوده یا جدیدا اینجوره؟