2777
2789

بچه ها من خیانت دیدم 

چت س.ک.س.ی شوهرم با زن فامیلشون رو دیدم 

که از اون چت فهمیدم قبل اینکه من زنش بشم با اون زنه رابطه داشته 

من خیلی شک کرده بودم اما نمیتونستم بفهمم 

اصلأ باورم نمیشد زنه هم مذهبی بود همم از شوهرم شیش سال اینا بزرگ تر بود 

بعد شوهرم همش دایرکت چتش با اون زنه رو پاک میکرد 

بعد من فهمیدم 

الان بخاطر بچه ی تو شکمم بخشیدمش 

اونم گریه کرد معذرت خواهی کرد پشیمونی کرد گفت ببخش آبروم رو نبر و ....

ولی حالم خیلی بده همش خودمو میخورم 

همش میگم من چقدر ساده بودم اوایل

شوهرم چرا اینطوری کرد مگه من چیم از اون زنه کم بود 

همش حرص میخورم میگم اونا به من یه دستی زدن 

انقدر حرص خوردم دست چپم درد می‌کنه 

با خودم میگم شوهرم منو پیش اون زنه کوچیک کرد 

اصلأ چرا باید اونا با من اینطوری میکردن 

طوری شده از همه بدم میاد 

بیایین کمکم کنین

کاش حداقل زنرو تهدید می کردی اگر برگشتی تو زندگیت خشک وخالی برنگرد یه چیزی به نامت بزن ،دیگه دلت براش نسوزه هرچی پول داره برا خودت خرج کن واین که یه سری از زنا هیلی هرزه شدن من به چشم خودم دیدم که جلوی خودم دست از شوهر من برنمی دارن تازه شوهر من تحفه ای نیست اینقد خراب ولوندن بعضی زنا،احتمالا لغزید شاید تو بارداری کم توجه تر بودی البته اینا بهانه س

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش حداقل زنرو تهدید می کردی اگر برگشتی تو زندگیت خشک وخالی برنگرد یه چیزی به نامت بزن ،دیگه دلت برا ...

زنه رو تهدید کردم گفتم که یبار دیگه نزدیک شوهرم پیش تمام چتای س.ک .س.ی رو می‌فرستم به شوهرت 

بعد شوهرم چیزی نداره که به نامم بزنه ماشین برای باباشه که وانته 

خونه هم اجاره 

خونه ما شهر هست خونه اون زنه هم شهره 

زنه میشه زندایی شوهرم 

بعد کل اقوام ماها شهرستان زندگی میکنن

شوهرم هرروز می‌ره شهرستان اونجا با بابام کاری دارن و شریکه می‌ره

بعد خاله شوهرم به شوهرم زنگ زده بود می‌گفت داری می‌ری شهرستان برو دنبال زندایی که اونم بیارش شهرستان میخواد بره خونه باباش 

بعدِ خیانت شوهرم ازش قول گرفتم با اون زنه قطع رابطه میشیم

بعد شوهرم هم قبول کرد

به خالش هم بهونه آورد که جایی کار داره نمیتونه ببرتش زنداییش رو

از این پررویی زنه باز زورم میاد دارم سکته میکنم

زنه رو تهدید کردم گفتم که یبار دیگه نزدیک شوهرم پیش تمام چتای س.ک .س.ی رو می‌فرستم به شوهرت بعد شوهر ...

خدا بهت صبر بده بهتره دعوا نکنی یه مدتی سکوت کن وبی محلی تادوباره کارشو تکرار نکنه خیلی بد شد که هیچی نداره اگر وضعش خوب بود می گفتم از هر حقوقی که در میاره نصفشو بده به شما ،بالا خره یه منبع درامدی که داره نزار یه قرون ته جیبش بمونه البته نه با دعوا بگیر ازش براخودت پس انداز کن ،یعنی اون زنداییش خشک  وخالی باهمسرت رابطه برقرار می کرده ،احتمالا قبل ازدواج با شما رابطه داشته باهاش الانم عادت کرده به این کار ونمی تونسته از هوسش بگذره خیلی خودتو زجر نده مردا همشون همینن تقی به توقی بخوره خودشون وا میدن ازش تعهد محضری بگیر 

خدا بهت صبر بده بهتره دعوا نکنی یه مدتی سکوت کن وبی محلی تادوباره کارشو تکرار نکنه خیلی بد شد که هیچ ...

حالم ازشون واقعاً بهم میخوره نمیخوام ناله کنم چون خودم بخشیدمش دیگه نباید ناله کنم

نسترن بخشیدی؟؟ایکاش چتارو به شوهرش نشون بدی

اره بخشیدم الان خونه خودمم.

میخواستم نشون بدم بخدا

بهش پیام هم دادم بعد دیگه گفتم اگر نشون بدم همه میفهمن زندگی خودمم پاشیده میشه بعد که طلاق بگیرم باید دخترم رو بدم اونا بزرگ کنن دخترم بین دست و پا میمونه خدای نکرده ممکنه بهش دست درازی بشه به اینا فکر کردم پشیمون شدم به شوهرش هم نگفتم 

ولی به زنه گفتم یبار دیگه نزدیک من و شوهرم بیایی همه این چتا رو به شوهرت نشون میدم