2777
2789
عنوان

برادرم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعوا😅نه همشون مهربونن🥹🤲البته خدانکنه پیش بیاد.قلدرنیست جدیدا اینطوری شدن هردوشون

پسرن دیگه مواظب باش با هم در گیر نشن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پسرن دیگه مواظب باش با هم در گیر نشن

اتفاقا الان یادم افتاد😅

چندروز پیش فکرکنم ده روز.

بعد یکی از برادرام که ۱۳ سالشه بااونیکه ۱۳وسالشه برادرشوهرم دعواشون شه💜هم سنن

چون برادرم روموهاش حساسه بعد برادرشوهرم موهاشو بهم ریخت .

برادرمم دادزد سرش و فهش داد و زدش🩷🤐

اتفاقا الان یادم افتاد😅چندروز پیش فکرکنم ده روز.بعد یکی از برادرام که ۱۳ سالشه بااونیکه ۱۳وسالشه بر ...

😄😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
میشه بگی چجوری و چی به برادرم بگم؟اینونگفتین

هر چی هم بگین اون کار خودشو میکنه ...فقط مواظب باش دیگه تو درگیری به هم اسیب نزنن

دوستان💮

چند روزپیش همه برادرام و برادرشوهرام خونمون بودن همه دورهم نشسته بودیم.💛 خواهرشوهرکوچیکم ازدوقلوهام چون خیلی وابستن به برادرو برادرشوهرام پرسید تو کدومشونو دوست داری 😘

از یکی ازدخترام پرسید کدومو دوست داری بعد از اون یکی پرسید💜 ازاین کارش زیاد خوشم نیومد راستش😅🤐

بعددوقلوهام همشونو گفتن غیرازیکیشون 🩷😶هردوتادخترام اینو گفتن💟بعد یکی از برادرشوهرام موند🌺😔بعدقیافش انقدر ناراحت شدددد🥺گفت پس من چیییی همینجوری کشید😅🥺

ناراحت شدم. خواهرشوهرم گفت خخخخخ🤨