2777
2789
عنوان

برادرم🥹

272 بازدید | 29 پست

دوتا برادر دارم 😘

یکی ۱۵

۱۷ ساله و اون یکی ۱۳😊

غیرتی شدنشون برام جالبه و باحاله🩷

گاهی وقتاهم عصبانی کننده البته😅

قبلاهم بهتون گفته بودم برادرشوهرامم همین سنا هستن تقریبا😍😁

بعد امروزیکی از برادرام ک ۱۳ سالشه بهم گفت این برادرشوهرات(به اسم گفت)

کی میخوان برن😆

گفتم چطور😉گفت خب زیادخوشم نمیاد میمونن .

گفتم بهش پسرای خوبی هستن بدنیستن ک💟

گفت به هرحال و رفت🤐💜🥹

چی بهش میگفتم خوب بود؟یااگه بازم پرسیدن چی بگم خوبه؟

توهیییییین ممنوعه❗️!

فقط درکم کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این شد ۳ تا برادر که

🤣

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

خدا حفظشون کنه 

برادر شوهرت و داداشت خونه شمان؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
برادرام هرچندروزمیان ولی وقتی میان میگن اینارو.برادرشوهرام چندهفته ای پیش مان.مرسی گلمممم

دعواشون نشه 

برادر عروس مثل اینکه قلدرن😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز