2777
2789

من مجردم سالی یه بار میرم چکاپ خون و سونو میدم

یه هفته پیش رفتم سونو اینا همه چی اوکی بود ته کیستی نه تنبلی تخمدانی

ولی از دکترم خواستم ازمایش هورمونی ام بنویسه برام

چون تو این مدت جوشایی روی گونم زدم که به عمرم نزدم

بلههه جواب اومد و وضعیت هورمونا افتضاااح

تیروئیدم بالابود

هورمون LH هم خیلیی بالابود

Fh  هم همینطور

من که نمیدونم اینا چیه ولی خب مربوط به هورمونیه

دکتر برام قرص اوزیل نوشته

مصرف کردید تاحالا

بعد چند وقت خوب شدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودت منظم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا انقدر بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظرم یه دکتر دیگه برو آخه اف اس اچ 13 برای سن شما زیاده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمبدونم بخداممکنه ازمایشم اشتباه شده باشه؟الان بالاس چی میشهخیلی خطره؟😭

بنظرم دکترتو عوض کن........دوباره هم آز بده....با تجه به اینکه پریودت منظمه

بنظرم دکترتو عوض کن........دوباره هم آز بده....با تجه به اینکه پریودت منظمه

دکتر گفت حتما سونوت اشتباه بوده

منم سونو رفتم یه جای خبلی خوب و پیش یه دکتر با تجربه

بخدا ک موندم اصلا چیکار کنم

دکتر گفت حتما سونوت اشتباه بودهمنم سونو رفتم یه جای خبلی خوب و پیش یه دکتر با تجربهبخدا ک موندم اصلا ...

آزمایش دوباره بده