2821
2789
عنوان

میشه دعا کنید 😞

93 بازدید | 18 پست

دعا کنید بهم برسیم.

داریم برا هم جون میدیم ، نمیزارن ازدواج کنیم‌😔

بریدم 🥀

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چرا نمیزارن

بخاطر فرهنگ و اعتقادات مسخره ای که داریم 😞

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخاطر فرهنگ و اعتقادات مسخره ای که داریم 😞

صبر حلال مشکلاته

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ان شاالله که باهم ازدواج کنید و خوشبخت بشید

نذر کن بهش رسیدی فلان کارو کنی

روضه بزار یا روضه گریه کن دلت که شکست اشک ریختی تو اوج دلشکستگی دعا کن راضی میشن 

نماز شب هم خیلی خوبه توی قنوت نماز وترش خواسته ات رو از خدا بخواه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چند سالته عزیزم

مطمئنی دلیل خوبی ندارن خانوادت؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

فقط میدونم چیزی رو با اصرار از خدا نخواه

خیلی ها واسه هم جون میدادن بعدا یه چیزایی از هم دیدن که......  

من خودم ضربه خورده ی همینم.  فکرشم نمیکردم....  

لطفا احساسی نشو و از خدا بخواه هرچی بهترینه برات رقم بخوره

صبر حلال مشکلاته

نگرانم خیلی🥺

ان شاالله که باهم ازدواج کنید و خوشبخت بشیدنذر کن بهش رسیدی فلان کارو کنیروضه بزار یا روضه گریه کن د ...

توروخداااا دعام کنید 🥺.

تصور جداییم حالمو بد میکنه .

کلی نذر و نیاز کردم 

چشم 

اینو هم انجام میدم 🙏🏻💛

چند سالته عزیزممطمئنی دلیل خوبی ندارن خانوادت؟

۲۲ خانواده های جفتمون طبق رسم کیگن فقط ازدواج فامیلی .

برا همین مخالفن

فقط میدونم چیزی رو با اصرار از خدا نخواهخیلی ها واسه هم جون میدادن بعدا یه چیزایی از هم دیدن که..... ...

برای خودمم اتفاق افتاده 🥺

ولی خب واقعاً از خدا می‌خوامش

نگرانم خیلی🥺

رو حرفت وایسا بگو کلا ازدواج نمیکنم تمام

اما شاید ب نفعت حرف بزنن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ایشالا بهش میرسی من رسیدم ولی الان اگه تاپیکمو نگا کنی میبینی چه حالی دارم با دل شکسته میگم ایشالا ب ...

ان‌شاءالله بهترین قسمتتون میشه عزیزم