2777
2789
عنوان

می خوام با اجنه ارتباط بگیرم

134 بازدید | 19 پست

من چن ماهه ک دنبالشم رسیدم ب آخر خط ک هیچ راهی نمونده برام می دونم ک شاید نابود بشم شایدم ن ولی من فقط ب خاطر کسی ک می خوامش و اونم منو می خواد می خوام این کارو کنم دیگه تاقت ندارم
میام تو تی نی سایت تاپیک بزنم تا ببینم می تونم کاری کنم

خیلی ها بودن روش احضار اجنه رو بلد بودن اما نمی گفتندوری اون منو می سوزونه قلبم اتیش می زنه نابود میشم ریسک سنگینیه ولی انجامش می دم 

فکرشو نمی کردم یه دوروغ کوچیک بهش گفتم اینقدر بزرگ شده باشه

اگه بفهمه منو نمی بخشه هیچ وقت همه نابودش کردن منم نابودش کنم!؟🙂اما من ب خاطرش اجنه رو می خوام احضار کنم می دونم خیلی ترسناک وحشتناکه اما من مجبورم اگه ب رفیقام بگم می گن رسما روانیه یا ب خانوادم بگم دوری اون منو می سوزونه قلبم اتیش می زنه نابود میشم

واقعا نمی تونم ازش دست بکشم وقتی حالم بده انگار دوای درد من اونه🙂

حالم ب شدت بده

دارم با اشک تایپ میکنم امروز اینقدر از ته دلم گریه کردم ک انگار می خواد چشام در بیاد 

خستم واقعا خسته ام چون کاری از دست بر نمیاد نمی دونم چکار کنم فقط می خوام احضارش کنم اما بلد نیستم💔

اجنه تغییر شکل میده خودشو؟

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها موجوداتی که دیدم قابلیت تغییر شکل داشتن خانواده ی بارپابابا بودن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

همش این تاپیک و میزنی

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

میدونستی گولت میزنن و ممکنه کاری‌کنن هیجوقت به عشقت نرسی و عشقت رو خدایی نکرده برای همیشه از دست بدی و ازت بگیرنش؟‌از این موارد زیاد دیدم

اگه انقدر راحت بود و مهربون بودن که همه انجام می‌دادن

پیرینسس🎀🤍

کسی که تا خدا هست سمت این خرافات میره هنوز به درک کاملی از زندگی نرسیده متاسفانه

دقیقا و مشخصه اسی بچست 

فقط میتونم بگم اگه اینکارو انجام بدی چند سال دیگه مرگبار بر خودت و زندگیت لعنت میفرستی.

پیرینسس🎀🤍