yasamanbanooooooooo مدیر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 عنوان در چه حالین | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 60 پست شام چی دارید؟😃🍭روزتون چجوری گذشت؟☕ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨ 1403/11/16 | 19:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 دارم شربت زغال اخته میبینم ندیدمش ولی با خوراکی بشینی سریال هم ببینی فارغ از هرچیز🍰 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
fatemeesteghlali عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4897 حموم بودم ماسک ورقه ای گذاشتم نشستم اهنگ گوش میدم خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 برق رفته جیشم دارماز خوابم بیدار شدمشبم مهمون داریم خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 دارم موزیک میگوشم خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 برق رفته جیشم دارماز خوابم بیدار شدمشبم مهمون داریم وای وای اوضاع شما از بقیه خطری تره😂😂😂 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 وای وای اوضاع شما از بقیه خطری تره😂😂😂 🤣🤣 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 🤣🤣 والا بخدا😂😂😂 اشکال ندارد حالا شام مهمون ها با من بفرمایید 🍱🍱🍚🍚🍜🍛🍲🥗 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 سلام اسی لطفا درخواستمو قبول کن کارت دارم سلام عزیزم قبول کردم✨ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1905 سلام عزیزمرو امضات نوشتی مشاور انسانی هایعنی واقعا میتونی مشاور بدی😍 و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 سلام عزیزمرو امضات نوشتی مشاور انسانی هایعنی واقعا میتونی مشاور بدی😍 سلام عزیزم بله✨ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1905 سلام عزیزم بله✨ من یازدهم انسانیم میتونی یه برنامه ریزی بهم بدی برا درسام😇❤ و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12219 من یازدهم انسانیم میتونی یه برنامه ریزی بهم بدی برا درسام😇❤ خب من که نمیدونم شرایط شما چجوری هستپایه ات چجوری هست؟چه چیزهایی را تا الان خوندی؟صفر صفری یا پیش زمینه داری؟آزمون میدی؟اگر بله درصدهاتون را بگید فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1905 خب من که نمیدونم شرایط شما چجوری هستپایه ات چجوری هست؟چه چیزهایی را تا الان خوندی؟صفر صفری یا پیش زم ... تقریبا وضعیتم خوبه اگه بخونم عالی تر هم میشم به خاطر شرایط مالیمون نه کلاس میرمنه کتاب اموزشی دارم نه مشاور دارم ازمون هم نمیدم هیچی فقد کتاب درسیه که میخونم و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'