2777
2789

کلید کاهش وزنتون چی بود؟

چیزی که ازش اسیب هم ندیده باشین

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

من موقع زایمان ۹۰ کیلو بودم

الان ۷۱ هستم

س ماهه زایمان کردم

غذامو کم کردم و اینکه فعالیت زیاد

صبح تا شب شاید جمعا یک ساعت استراحت داشته باشم 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یسری رژیم گرفتم ده کیلو لاغر شدم ولی نتونستم نگهش دارم برگشت

فقط در طول روز ۷۰۰-۸۰۰ گالری میخوردم بعد اگ یه روز مهمونی جایی بودم شیرینی یا پیتزا اینجور چیزا بود یکم میخوردم ولی فرداش خودمو تنبیه میکردم به اندازه همون گالری دیگه هیچی نمیخوردم 😶

بعدشم انقد بهم گفتن چقدر زشت شدی( از جمله شوهرم ) دیگه ول کردم وگرنه میخواستم لاغر تر هم بشم 😐

زومبا+ده دیقه تردمیل یه روز در میون حذف قند از ۹۰شدم ۵۵

واییی افریییین زومبا حضوری میرفتین یا کانال خاصی رو دنبال میکردین؟

من موقع زایمان ۹۰ کیلو بودمالان ۷۱ هستمس ماهه زایمان کردمغذامو کم کردم و اینکه فعالیت زیادصبح تا شب ...

فعالیت زیاد مثلا چه کاری میکنید؟

من یسری رژیم گرفتم ده کیلو لاغر شدم ولی نتونستم نگهش دارم برگشتفقط در طول روز ۷۰۰-۸۰۰ گالری میخوردم ...

بیخیال حرف بقیه هر جوری خودتون با خودتون حال میکنین باشین🤍وزنت بالا بره یه چیز میگن پایینم میاری باز یه چیزی دارن که بگن😂

بیخیال حرف بقیه هر جوری خودتون با خودتون حال میکنین باشین🤍وزنت بالا بره یه چیز میگن پایینم میاری با ...

اره حرف مردم برام مهم نبود ولی وقتی شوهرم گفت دیگه بهم برخورد 😂 شوهرمم از بس بقیه بهش گفته بودن که نزار رژیم بگیره زشت شده و فلان اینم باور کرده بود ک من زشتم 😐

فعالیت زیاد مثلا چه کاری میکنید؟

کارا و تمیز کاری های روزمرگی و آشپزی و اینا ک هر روز هست

من س تا بچه کوچیک دارم

۴ سال و نیمه

۲ سال و نیمه

س ماهه

رسیدگی و کاراشون خیلی زیاده

دونه دونه حمام بردن لباس پوشوندن

واسه هرکدوم غذای مورد علاقه درست کردن

گردش بردن

بازی کردن باهاشون

دستشویی بردن دیقه ب دیقه

جمع کردن ریخت و پاش های هر دقیقه شون....

کلا وقت ندارم ی دقیقه بشینم

وقتی میشینم یعنی پسرم رو پامه داره میخوابه 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

اره حرف مردم برام مهم نبود ولی وقتی شوهرم گفت دیگه بهم برخورد 😂 شوهرمم از بس بقیه بهش گفته بودن که ...

وایییی چقدر مردم بی فکرن حالا نظری هم دارن ته تهش به خود طرف بگن چقققدر زشت که به شوهرتون همچین حرفی میزدن😵‍💫😂

وایییی چقدر مردم بی فکرن حالا نظری هم دارن ته تهش به خود طرف بگن چقققدر زشت که به شوهرتون همچین حرفی ...

اره دیگه 🥲 نه ولی واقعا الانم عکسامو نگا میکنم خیلی زشت بودم 😂 ولی هیکلمو دوست داشتم 

هیکل لاغرمو با قیافه تپلم نمیشه داشته باشم؟🥺😂