2777
2789
عنوان

تشریح جسد 😨😨😨

706 بازدید | 38 پست

به شدت به پزشکی علاقه داشتم.. فهمیدم دانشجو ها پزشکی  تشریح جسد میکنن  یعنی اجساد مرده سوخته اصلا وحشتناک  

یه فیلمش دیدم الان از صبح موها تنم سیخ حالم بده  با این همه میخوام پزشکی هم بخونم 😞😞😞

از همه بدتر ناحیه تناسلیشون آخه یعنی چی. 😭😭😭😭

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

یکی از دانشجویان پزشکی گفت اون اجساد یه بویی میده که ما تا یه هفته اون بو روتن و مشام ماست 😭😭😭

گوشت و غذا از دلمون میره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط بچه های پزشکی م همه بچه های علوم پزشگی همه رشته ها میبینن چیز خاصی نداره بدم تناسلی پوشیده اس مگر مواقع خاص ک بخوان بیینن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یکی از دانشجویان پزشکی گفت اون اجساد یه بویی میده که ما تا یه هفته اون بو روتن و مشام ماست 😭😭😭گوش ...

بوی فرمالینه بعد ی مدت عادت میکنی من ک عاشق بوش شدم😂

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

خدایی کنکور میتونم هر چقدر سخت باشه ولی تشریح جسد نمیتونم. همش فک میکنم جسد خانواده داره  بعد ما هزار بار تیکه تیکه اش میکنیم از اون بدمون میاد متنفریم همش دو از جون میگم نکنه این بلا سر عزیزا ماهم بیاد 😞😞

ارشد رشته حقوق

جرم و جزا باشه باید بره بازدید پزشکی قانونی !! 

دقیقا همین اعضا رو ببینه

شما میخوای مردم رو درمان کنی😂

مگه میشه نبرن روی بدن افراد کار کنید اینطوری

باید بدونید چی به چیه

اگر به چند تا قرص و دارو باشه ک منم پزشکم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ارشد رشته حقوقجرم و جزا باشه باید بره بازدید پزشکی قانونی !! دقیقا همین اعضا رو ببینهشما میخوای مردم ...

خیلی سخته 😨