2821
2789
عنوان

تشریح جسد 😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 40 پست
اصلا چیزی که فکر میکنی نیست از جسد چیزی نمونده آخه اصلا هم ترس نداره فقط بوی فرمالین اذیت کننده هست

چجور بویه؟ نزدیک ب کدوم ماده مثلا؟ کنجکاوم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از دانشجویان پزشکی گفت اون اجساد یه بویی میده که ما تا یه هفته اون بو روتن و مشام ماست 😭😭😭گوش ...

من قبلا یبار رفتم .

اگه خیلی خیلی روحیت حساسه یذره اذیت میشی .

اینطوری که گفتن ولی عجیب  نبود .

اصلا چون بهش نگهدارنده میزنن دیگه ریخت و قیافه ادمیزاد نداره ،اگ هنوزم خیلی رشتتو دوس داری بدون که این چیزی نیست .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اه دروغ میگی...آدم چشمام میسوزه تک چطور تحمل میکنی بوشو

تو ازمایشگاه کار کردم هر بویی رو میتونم تحمل کنم دیگ 

بوی بعصیرمیکروب ها بیشتر اذیتم میکنه واقعا حالم بد میشه ولی فرمالین ن عادت میکنی ولی فرمالین بعد ی مدت سرطان زا و خطرناکه

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

خدایی کنکور میتونم هر چقدر سخت باشه ولی تشریح جسد نمیتونم. همش فک میکنم جسد خانواده داره بعد ما هزا ...

تا خود خانواده اجازه ندن اینکارو نمی کنن 

بعد تیکه تیکه هم نمیشه انچنان . فقط باز میهش که اجزا توش معلوم باشه .

صورت و نواحی خصوصیم میپوشونن

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

چجور بویه؟ نزدیک ب کدوم ماده مثلا؟ کنجکاوم

ی بوی غلیظی هست حتی از دد اونجا رد شی مانتوهای بوش رو میگیرن ی بوی خاصی نمیدونم مثل چی

ولی جسد اصلا بو نداره بوی همون ماده فرمالینه

ولی جسد سالمه مثلا انگشتاش موی روی انگشتاش همه چی هست فقط بدنش مثل چرم شده تیکه تیکه برس خورده و مثل چرمه

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

خدایی کنکور میتونم هر چقدر سخت باشه ولی تشریح جسد نمیتونم. همش فک میکنم جسد خانواده داره بعد ما هزا ...

اون ها خودشون بدنشون رو اهدا کردن خیلی از اساتید ما وصیت کردن بدنشون اهدا بشه 

یا کسایی ک ۶ ماه از مرگشون بگذره و تو پزشکی قانونی بمونن توی روزنامه همه جا ااعلام مییکنن اگر پیدا نشد بعد ی مدت اهدا میکنن

تازه ما یکی از جسد رو استادتون تو حیاط دفن کرده

تو ازمایشگاه کار کردم هر بویی رو میتونم تحمل کنم دیگ بوی بعصیرمیکروب ها بیشتر اذیتم میکنه واقعا حالم ...

بوی جسد باز به نسبت کمه وای امان از ارگان هایی که میذارن تو فرمالین اونا بوشون وحشتناک تره...یه بار بوی باکتری بعد کشت خورد به دماغم اونم خیلی بد بود ولی نه به اندازه فرمالین

ی بوی غلیظی هست حتی از دد اونجا رد شی مانتوهای بوش رو میگیرن ی بوی خاصی نمیدونم مثل چیولی جسد اصلا ب ...

بله دیدم کامل...مخصوصا ساق پا که گوشتش ورق ورق میشد ..یا رنگ پوست... ممنونم از وقتی که گزاشتی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نمیتونم بگم شبیه چه بویی کلا یه بوی تیزی که حتی رو لباستم میمونه چشمات میسوزه از ماسک هم رد میشه

ممنونم از توضیحت

خیلی سخته 😨

خب سخته دیگ

متاسفانه توی ایران رویا میفروشن تا واقعیت

توی پزشکی الان نه اون پولی ک وعده میدن هست و نه اون چیزی ک تبلیغش رو میکنن

عین همه رشته ها باید برای بازار کارت زحمت بکشی 

برعکس خارج از کشور افراد راحت وارد پزشکی میشن

میدونن تهش چخبره

اینکه میبینی یه عده به نون و نوایی رسیدن شانس هم دوره ایی های خودشون بوده

الان خبر خاصی نیست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ی بوی غلیظی هست حتی از دد اونجا رد شی مانتوهای بوش رو میگیرن ی بوی خاصی نمیدونم مثل چیولی جسد اصلا ب ...

تو از کجا میدونی 🥲🥲🥲

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

چه وحشتنااااااک 😭😭😭

عشق باشه همه رو تحمل مبکنب

من هرچی تحمل کنم   جسد هم نوع خودم نمیتونم تحمل کنم   

تیکه پاره اش کنن😖😖😖😖😖😖