یه پلاک داشتم یه گرم و نیم اینا بود فروختم ۱۰ تومن رفتم دندون پزشک معاینه کردیه عکس کامل دندون گرفتم همه رو با کشیدن و پر کردن عصب کشی گفت حدودا ۱۳ تومن یه وقت گرفتم برای عصب کشی و پر کردن که ۲۷۰۰ میشد دیشب زنگ زدن گفتن کار بیمار اشون طول کشیده فردا بیا امروز رفتم یه دکتر دیگه بود گفت خیلی این دندونت کار داره روکش میخواد و فلان و اینا ۳ جلسه باید بیای و ۵۷۰۰ میشه ناچارا قبول کردم آخر دید نمیتونه انجام بده آدرس یه جا دیگه رو داد دیدم نزدیک نیست و منم شوهر همراهی ندارم که منو ببره باید با بچه با اسنپ برم .به شوهرم دیشب گفتم تو که پول برای من نداری من میخوام طلا بفروشم برای دندون برگشت گفت فقط یکم از طلاها کم بشه من میدونم و تو ..مگه من خودم دندون دارم که تو دندون درست کنی کلی باهاش بحث کردم گفتم چند ساله دارم دندون درد تحمل میکنم نمیتونم بخندم الان حرف نمیزنم باهاش دلم برای خودم میسوزه خیلی بدبختم نمیدونم چکار کنم همش میگم خدایا هدفت از خلقت من چی بود از ساعت ۳ بغض گرفته منو منی که برای هر چیزی گریه نمیکنم تو رو خدا چکار کنم 😭😭
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣