2777
2789
عنوان

طلامو فروختم برای دندون ولی

220 بازدید | 17 پست

یه پلاک داشتم یه گرم و نیم اینا بود فروختم ۱۰ تومن رفتم دندون پزشک معاینه کردیه عکس کامل دندون گرفتم همه رو با کشیدن و پر کردن عصب کشی گفت  حدودا ۱۳ تومن یه وقت گرفتم برای عصب کشی  و پر کردن که ۲۷۰۰ میشد دیشب زنگ زدن گفتن کار بیمار اشون طول کشیده فردا بیا امروز رفتم یه دکتر دیگه بود  گفت خیلی این دندونت کار داره روکش میخواد و فلان و اینا ۳ جلسه باید بیای و ۵۷۰۰ میشه ناچارا قبول کردم آخر دید نمیتونه انجام بده آدرس یه جا دیگه رو داد دیدم نزدیک نیست و منم شوهر همراهی ندارم که منو ببره باید با بچه با اسنپ برم .به شوهرم دیشب گفتم تو که پول برای من نداری من میخوام طلا بفروشم برای دندون برگشت گفت فقط یکم از طلاها کم بشه من میدونم و تو ..مگه من خودم دندون دارم که تو دندون درست کنی کلی باهاش بحث کردم گفتم چند ساله دارم دندون درد تحمل میکنم نمیتونم بخندم  الان حرف نمیزنم باهاش دلم برای خودم میسوزه خیلی بدبختم نمیدونم چکار کنم همش می‌گم خدایا هدفت از خلقت من چی بود از ساعت ۳ بغض گرفته منو منی که برای هر چیزی گریه نمیکنم تو رو خدا چکار کنم 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا واسه همین روزاس دیگه

شوهری ک نمیتونه خرج زن و بچه شو بده میخوام دندون تو دهنش نباشه

ازش نترس

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

حرفش چیه؟  میگه دندون بکش 

دندونای خودش چی شده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چی بگم؟ حق داری! 

میترسم یه چیزی بگم دعواتون بیشتر بشه، ولی بنظرم برو دندوناتو درست کن طلاها مال توعه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖