2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارممم خیلی بزرگه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

مسخره میکنین منو ؟

نه چرا مسخره 

خیلیم جدی گفتم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

آرهمن دارم، یه طرفش بلندتر و بزرگتره، قهوه ای مایل به سیاهم هستسوال دیگه ای نیست؟

مشکلی باهاش نداری 

اعتماد به نفسم آورده پایین 

مشکلی باهاش نداری اعتماد به نفسم آورده پایین

نه

قبلا که سنم کم بود (به خصوص زمان نوجوونی) فکر میکردم مشکل دارم. از دوستای خاک برسرم که میپرسیدم میگفتن ما نداریم ، برا ما واژنمون بلوریه

بعد که اینترنت و گوشی و فی*لتر شکن پیدا شد، سرچ کردم فهمیدم همه شکل و همه جورش هست و طبیعیه. 

حالا مگه دستگاه تولیدمثل آقایون خودشون چیه. هم زشت تره و هم برا اونام تیره هست، آیا به خاطرش اعتماد به نفسشون کم شده!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

تو رابطه مشکل ساز نمیشه مثلا شوهر بگه خوشم نمیاد از بدنت

نه نمیگن

خیالت تخت

طرف سفیدپوست آمریکایی خوش تیپ رفته یه زن سیاه پوست گرفته کلی بهش احترام میذاره.

حالا مثلا آقایون ایرانی همه چی تمومن؟ طرف میره تایلند به یه مشت عن*تر تایلندی میگن خوشگل😐 فقط چون سوراخ در اختیارشون میذارن . 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️