2777
2789

اسی زمین تااسمون فرق کردی واقعا خیلی عالی شدی ب ندرت میتونم بگم اولین نفری هستی که تزریق اینقد به صورتش اومده و قشنگترش کرده حتی سنتم خییییلی پایین تر میزنه اولی شبیه ۲۸ ساله هایی دومی انگار ۱۹ سالته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشیسعی کردم طبیعی باشه و جاهایی ک نیاز داره بزنم، صورتم خیلی کشیده بود الان نرمال شده

چقد خوشگل‌تر شدین ماشالله 😍😍😍

خیلی عوض و کوچولو تر شدین 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

مرسی عزیزدلم، اره صورتم دراز و لاغر بود خیلی تغییر کردم

مبارکت باشه عزیزم

منم‌ میخوام تزریق کنم بین ژل و چربی موندم؟

به نظرت کدومش بهتر و موندگار تره ؟

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

مبارکت باشه عزیزممنم‌ میخوام تزریق کنم بین ژل و چربی موندم؟به نظرت کدومش بهتر و موندگار تره ؟

ماندگاری ژل کمتره، ولی من تحقیق کردم چربی رو خیلیا ناراضی بودن و اگر خوشت نیاد نمیتونی کاریش بکنی، شنیدم صورت درشت میشه و از ظرافتش کم میشه، بمرور هم چربیا ممکنه بیان پایین صورت.. بازم خودت تحقیق کن عزیزم