2821
2789
عنوان

دردسر

35 بازدید | 3 پست

دوستان بیاین کمک امروز از مدرسه داشتم برمیگشتم دوازدهمیم بعد یه آدمی که دشمنه خانوادگیمونه یه پسرست بهو پیداش شد با یه گله رفیقاش تا خونه دنبالم با ماشین تعقیب منم ک پیاده میومدم ترسیده بودم زنگ پلیس زدم پلاک دادم واسم پیام ثبت شکایتم اومد پلیس آدرس گرف گف همونجا وایسا ولی ترسیدم وایستم و اومدم خونه حالا میخوام راهنمایی کنید با اون ماشینی ک پلاکش دادم چیکار میکنن؟یعنی من که واینستادم واسه پلیس دیگه اونم کاری ندارن؟چون فکر کردم منم میبرن کلانتری ترسیدم الان میخام بدونم ب اون مزاحمم کاری دارن یا نه؟

تو که کاری نکردی از چی ترسیدی ؟ 

اره باید بری کلانتری ثبت شکایت کنی اظهاریه بدی ، دقیق براشون توضیح بدی که جریان از چه قرار بوده ، ک پیگیری کنن

تو زنگ زدی بعدم خبری نگرفتی خب ممکنه اونام فک‌ کنن اذیت کردی دیگ ، بعدشم از کجا معلوم اونا نرفته باشن از اونجا

تو که کاری نکردی از چی ترسیدی ؟ اره باید بری کلانتری ثبت شکایت کنی اظهاریه بدی ، دقیق براشون توضیح ب ...

ترسیدم خانوادم منو مقصر ببینن پلیس گف بریم کلانتری بعد خانوادم رو این چیزا حساسه حالا من پلاکم دادم  پس به نظرت بیخیال شده پلیس؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترسیدم خانوادم منو مقصر ببینن پلیس گف بریم کلانتری بعد خانوادم رو این چیزا حساسه حالا من پلاکم دادم ...

اگ پلاک داده باشی ک پیگیری کردن دیگ 

جریانو به خانوات بگو عزیزم اینجوری بهتره در جریان باشن ک مزاحمت شدن