توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 عنوان واردای به مقاله نویسی میشه بیاین🙏🏻 27 بازدید | 6 پست اگه من بخوام مقاله بنویسم حتما باید مرتبط با رشته دانشگاهیم باشه؟ برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1403/11/16 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7958 نه ولی خب چ جور مقاله ای میخوای بنویسیب ای کجا مینویسی تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 نه ولی خب چ جور مقاله ای میخوای بنویسیب ای کجا مینویسی من دلم میخواست فشن بخونم ولی به دلایلی نتونستم برم الان رشته روانشناسی میخونم اطلاعات و سوادشم دارم برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 خب اطلاعات راجع بهش باید داشته باشید! اطلاعاتشو دارم میخواستم بدونم اگه با رشته دانشگاهیم غیرمرتبط باشه قبول میکنن برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4578 اطلاعاتشو دارم میخواستم بدونم اگه با رشته دانشگاهیم غیرمرتبط باشه قبول میکنن داورا عملا اطلاعی از رشته ی تحصیلی شما ندارن. افیلیشن شما به هر حال میاد. شخصا، به عنوان داور، برام خیلی عجیب میشه که مقاله ی علمی از کسی که توی این رشته نیست، قبول کنم.
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7958 من دلم میخواست فشن بخونم ولی به دلایلی نتونستم برم الان رشته روانشناسی میخونم اطلاعات و سوادشم دارم عزمزمه مقاله باید ی کار انجام بدی ی داده داشته باشی ی روش کار ی آماری ی کد اخلاق از دانشگاه همینطوری ک الکی نمیشه مقاله نوشت تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳