2777
2789
عنوان

حامله بشم؟!

357 بازدید | 27 پست

شوهرم پسر بزرگ خونواده است یک سال و نیمه عروسی گرفتیم برادر شوهرم یکماه زودتر از ما جلسه اشو گرفت البته  6ماهی زودتر از ما هم عقد کردن الان جاریم که 3 سال ازم کوچیکتره 2 ماهه بارداره منم نی نی دوست دارم ولی هر وقت به شوهرم گفتم مخالفت کرده و میگه فعلا شرایط اقتصادی ما مناسب نیست فعلا همین که با این درآمد ماه را به آخر میرسونیم خیلی هنر میکنیم... خونواده شوهرمم خیلی ذوق دارن برای نوه دار شدن...

فکر میکنم با به دنیا اومدن بچه اونا همه فکر کنن ما نمیخوایم مسئولیت بچه را بپذیریم و دنبال عشق و حال خودمونیم😐😐😐

آهای مهربونا! عاشقتونم!  

بخاطر حرفه مردم بچه دار نشو 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالافکر کنن

چی میشه!؟

هروقت دوتاتون واااقعا خاستین بیارین

به کسی مربوط نیس 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

😑😑😑😑😑😑 وقتی شوهرت راضی نیست گلم چه کاریه . مسوبیت بچه دو طرفه ست. دوتاتون باید اماده باشید. حالا چون برادر شوهر بچه دار شده دلیل نمیشه شماهم زود اقدام کنین. فعلا از اوقات دو نفره تون لذت ببر تا هر دو اماده باشید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

فعلا صبر کن.خیلی وقت نیست عروسی کردی.بذار از لحاظ مالی به ثبات برسید.ولی هم خودت هم همسرت برید خودتونو از لحاظ باروری چک کنید که خدای نکرده بعدا مشکلی پیش نیاد

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
فعلا صبر کن.خیلی وقت نیست عروسی کردی.بذار از لحاظ مالی به ثبات برسید.ولی هم خودت هم همسرت برید خودتو ...

شوهرم که به تازگی چک کرده و هیچ مشکلی نداره منم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
قایمکی ؟ مگه میشه .... جل الخالق 😂😂😂

اره همکار من قرص میخورد قطعش کرد به شوهرش گفت میخوره. حامله شد. شوهرش دعا میکرد بچه سقط شه 😑😑😑😑 میگفت نمیخواد. بنده خدا اخرشم افتاد به خونریزی سقط کرد از حرص.

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋