2777
2789
عنوان

حامله بشم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 27 پست

به خاطر حرف مردم مخصوصا خانواده شوهر بچه دار نشو.ولی قبل جلوگیری چکاب کامل بشید از نظر باروری نه بعدا سنتون بالاتر بره تازه به فکر بیوفتین ببینین ای دل غافل خدای نکرده هزارتا مشکل دارین.

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

خودم خیلی دوست دارم بچه دار بشیم چند بار قبل از باردار شدن جاریم به همسرم پیشنهاد دادم ولی فعلا میگه دو سه سال صبر کن 25 سالمه

آهای مهربونا! عاشقتونم!  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره همکار من قرص میخورد قطعش کرد به شوهرش گفت میخوره. حامله شد. شوهرش دعا میکرد بچه سقط شه 😑😑😑😑 ...

عزیزم😞چه بد.چرا بعضی از مردا اینجورین؟ شوهر من که عشق نی نیه.از همون اول میگفت من فقط یه سال بهت وقت میدم من میخوام از عشقمون بچه داشته باشم.منم مخالفت نکردم آخه ما لیلی و مجنرنی ازدواج کردیم😌😌😌

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

بیخیال. برو فعلا پی عشق و حال و مسافرت و تفریح

ان شاالله هروقت وضعیت مالیتون خوب شد و همسرتم مایل بود باردار شو

حرف و حدیث خونواده شوهرم بنداز دور.با تچکر

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
اره بشو.. روش جلوگیریت چیه قایمکی بزار بشی بعد بگو از دستم در رفت😉

دست من نیست شوهرم جلوگیری میکنه یک درصد احتمال خطا بده میره قرص اورژانسی میگیره برام

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
اره بشو.. روش جلوگیریت چیه قایمکی بزار بشی بعد بگو از دستم در رفت😉

هرگزاینکارو نکنید پدربایدبچشو بخواد خدانکرده بعدا نگه سقط یا خودت خواستی و...بعضیا کارشون به طلاقم میکشه بخاطراینکار

روح تو، دست تو، چشم تو، عشق من! گلخونه ی منِ...

خب فکر کنن.چه اشکالی داره دنبال عشق و حال خودتون باشید..شما با شرایط بد اقتصادی بچه دار بشید که یه عده بفهمن شما مسئولیت پذیرید؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام صد سال سیاه نفهمن....من و شوهرم بعد از 7 سال تازه اقدام کردیم برا بچه...هیچ وقت برا مردم زندگی نکن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
دست من نیست شوهرم جلوگیری میکنه یک درصد احتمال خطا بده میره قرص اورژانسی میگیره برام

وووو پس اصلا امکانش نیست خوب بزار هروقت خودش دوست داشت تووهم عجله نکن

الهی گاهی نگاهی😊☺