دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
منم چون با یکی سه سال بودم و میدونستم هیچ پخی نمیشه هزار تومن هم نداشت خودم پول شارژشومیدادم با اون بودم اما نسبت بهش سرد شدم با شوهرم آشنا شدم و یک ماه با شوهرم در ارتباط بودم و بعدش ب اون پسره گفتم ب درد هم نمیخوریم و کات کردم دقیقا بهش توجه دیگه نمیکردم چون واقعا وقت تلف کردن بود وقتی فکر کردم بهش واقعا عاشقش هم نبودم شاید چون اون موقع ک باهاش دوست شدم ۱۷ سالم بود از روی هیجان بود
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اون تو فکر سود خودش بوده کاری به این نداشته شاید... مثلا سرگرمی باشه پسره
پس کلا مریض بوده🤦🏻♀️😂
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...