2777
2789
عنوان

جای جوش

180 بازدید | 30 پست

کسی هست جای جوش عمیق داشته و درمان شده؟ 

واسه من ی طرف صورتم عمیقه و زیاد 

ن بالیرز فرکشنال رفت 

مزونیدلینگ هم بدتر کرد 

میخوام برم ژل الانسه بزنم باسابسیژن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای در چه حد بود لکت

خیلی کم روگونه هام ۴جلسه لیزر کردم هرجلسه ۳تومن گرفت  کلی مراقبت بعد ۶ماه برگشت 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یعنی چاره قطعی نداره

نمیدونم برای من که نداشت فقط پولم رفت هیچ پوستمم نازک شد کافیه یه بار بدون ضد آفتاب برم بیرون کل صورتم میسوزه تیره میشه منافظمم باز شد😭😭😭

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

گود شده شدیدددد باهیچی نمیره میحام فیلرالانسه بزنم

انشاالله شما جواب بگیری برامن لک هستن

نمیدونم برای من که نداشت فقط پولم رفت هیچ پوستمم نازک شد کافیه یه بار بدون ضد آفتاب برم بیرون کل صور ...

منم انقد خرج کردم با لیزر و مزونیدلینگ نزدیک ۲۰تومن

اگ عمیق نیس برو نزونیدلینگ خیلی دیدم نتیجه داده ولی من بیجاره اونم جواب نداد💔

گود شده شدیدددد باهیچی نمیره میحام فیلرالانسه بزنم

انشاالله شما جواب بگیری برامن لک هستن

یا خدا عوارض لیزره ؟ برای همیشه ؟

بله متاسفانه تازه جای خوب تو تهرانم رفتم کلینیک نوین دیدگان 

لک باز قابل تحمله

نه فکر میکنی اونم خیلی بده اعتماد بنفسم نابود شده